USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.96

«Чаклуни» начаклували на перемогу: ЧУ з баскетболу в Луцьку

13 Серпня 2017 20:54
Етап Чемпіонату України з баскетболу 3х3, під час якого всі охочі могли позмагатися за путівку до фіналу в Києві, відбувся в Луцьку. Чемпіоном стала команда «Чаклуни», яка у фіналі здолала «Апасних єнотів» - 14:8.

Змагання провели сьогодні, 13 серпня, на спортивному майданчику Сіті Парку.

У турнірі взяли участь 11 команд, які були поділені на три групи. За регламентом, до півфіналу змагань мали вийти три команди переможці груп та команда, яка, зайнявши друге місце, набрала найбільшу кількість очок.

Так, під час відкриття змагань директор департаменту сім’ї, молоді та спорту Луцької міської ради Олексій Веремійчик привітав учасників змагань та побажав їм гарної гри.

«Раді вітати вас на цих змаганнях. Мені особисто приємно, оскільки близько 3-х років тому мені довелося тісно познайомитися з цим видом спорту. З того часу я більше вник в деталі розвитку цього виду. Бажаю вам гарної гри, хорошого настрою. Нехай переможе найсильніший», - резюмував Олексій Веремійчик.

У матчі-відкритті зійшлися хлопці з команди «CROSSOVER» та команда з незвичною назвою «Апасні єноти»: «CROSSOVER» не зміг нав’язати гру більш досвідченішому супернику і в підсумку поступився майбутнім фіналістам турніру з рахунком 18-10.

У першому півфіналі жереб звів «Апасних єнотів» з командою «Отци и дети», останні, забивши сім очок, пропустили 13 і потрапили у матч за третє місце.

У наступному півфіналі майбутні чемпіони «Чаклуни» не залишили шансів хлопцям з команди «Лакі бойз» - 15:9.

Так, у матчі за третє місце особливої боротьби не було: «Лакі бойз» розгромили команду «Отцы и дети» з рахунком 20:7.

Фінал турніру подарував глядачам неймовірні емоції. «Апасні єноти» та «Чаклуни» йшли нога в ногу, проте останні все-таки зуміли дотиснути суперника та вирвати перемогу – 14:8.

У результаті «Чаклуни» вийшли до фіналу змагань, які відбудуться 24 серпня у Києві.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
вболівальник Показати IP 17 Серпня 2017 00:25
Красиво!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus