USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Частина лучан залишилася без води

17 Листопада 2014 12:30
17 листопада у зв’язку з заміною ділянки водопровідної мережі в районі вулиці Потебні – кут Черняховського припинене водопостачання до будинків, які знаходяться за адресами: Потебні, 52а, 58 та Черняховського 1 та 1а. Ремонтні роботи прогнозовано триватимуть до 16.00. Відтак, водопостачання відновлять, - повідомили у прес-службі КП «Луцькводоканал».

Також сьогодні в районі вулиці Богомольця сталася аварія – прорив водопровідної мережі діаметром 250 мм. У зв’язку з цим жителі, які мешкають в будинку на вулиці Богомольця 4 та мешканці приватного сектору на вулиці Вороніхіна залишилися без води. Ремонтні бригади водоканалу приступили до ліквідації аварії.

О 8.45 в диспетчерську службу водоканалу надійшло повідомлення про порив на водопровідній мережі по проспекту Молоді, 10. На місце аварії виїхала аварійно-ремонтна бригада підприємства.

Окрім цього, 17 листопада аварійні бригади КП «Луцькводоканал» будуть проводити чистку водопровідного колодязя на вулиці Гнідавська – кут Черняховського. Профілактика водопровідної мережі буде здійснена на вул. Даньшина.

На вулиці Теремнівська – кут Вереснева та бульвар Дружби народів, 1 буде проведена профілактика каналізаційної мережі.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus