USD 39.70 39.94
  • USD 39.70 39.94
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Частину волинського коледжу здають в оренду

22 Січня 2023 21:07
У Рожищах є можливість орендувати частину головного корпусу коледжу, що на вулиці Незалежності, 62. Балансоутримувачем приміщення є Рожищенський фаховий коледж Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнолоній імені Степана Ґжицького.

Англійський аукціон на сайті prozorro.sale оголосило Регіональне відділення Фонду державного майна України в Львівській, Закарпатській і Волинській областях. Пропозиції від учасників прийматимуть до кінця січня.

Загальна площа приміщення, запропонованого під оренду, становить 41,2 кв. м. Воно потребує поточного ремонту.

Як зазначено, приміщення приєднане до електромережі, однак не забезпечене каналізацією, водою, газом і кондиціонуванням. Опалення – автономне.
Це нерухоме майно орендар може використати за будь-яким цільовим призначенням, окрім як: для закладу харчування, що здійснює продаж товарів підакцизної групи, для складу, архіву, для нічного клубу, для сауни, готелю, комп’ютерного клубу, для пункту обміну валют чи для громадської вбиральні.

Запропонований термін оренди – на період воєнного стану та 12 місяців після його припинення чи скасування.

Стартова орендна плата за місяць становить 1010 гривень.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus