USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.80 9.95

«Челсі» переміг «Вільярреал» у серії пенальті та став володарем Суперкубку УЕФА

12 Серпня 2021 00:55
Основний час та овертайми матчу за Суперкубок УЕФА між англійським «Челсі» та іспанським «Вільярреалом» завершилися нічиєю – 1:1. А в серії пенальті влучнішою була команда «Челсі» (6:5), яка й стала володарем трофею.

Половина першого тайму пройшла під домінуванням «Челсі», однак англійцям ніяк не вдавалося реалізувати свої моменти. Проте це лише до 27 хвилини. Хаверц на лівому фланзі отримав пас з глибини поля та прострілив в район одинадцяти метрів, де Зієш в один дотик пробив голкіпера «Вільярреала» – 1:0.

Але на останніх секундах додаткового до першого тайму часу «жовта субмарина» мала чудовий момент, щоб зрівняти рахунок, проте Альберто Морено з лінії воротарської площі потужним ударом влучив у поперечину.

Ще один момент для того, щоб зрівняти рахунок, «Вільярреал» мав вже у другому таймі: на 52 хвилині Жерар Морено пробивав у самісінький кут, але дотик Менді кінчиками пальців змінив траєкторію польоту м’яча, який влучив у стійку.

Загалом у другому таймі «Челсі» дуже притиснувся до своїх воріт. І на 73 хвилині Жерар Морено таки зрівняв рахунок: після перехоплення у центрі поля нападник обігрався у карному майданчику англійців з Зіа та пробив у дев’ятку –1:1.

Основний час так і завершився внічию, а в овертаймах команди не забивали. Тож долю трофею повинна була вирішити серія пенальті. Відзначимо, що головний тренер «Челсі» Томас Тухель вирішив замінити Менді на Аррісабалагу на серію одинадцятиметрових, і цей план спрацював. Влучнішими у пробитті ударів з точки були футболісти «Челсі» (6:5), тож англійський клуб став володарем Суперкубку УЕФА.

Олександр ЗЕЛІНСЬКИЙ
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
українець Показати IP 12 Серпня 2021 09:49
Оце подвиг!!! "Радощам" немає меж!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus