USD 39.40 39.70
  • USD 39.40 39.70
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.88

Через підпал сухої трави на Волині згоріла господарська споруда

21 Березня 2020 13:25
За добу на Волині ліквідували 13 пожеж сухої трави, інформують у пресслужбі рятувальників.

Пожежі трапились у м.Луцьку (3 випадки), у м. Ковелі, у селах Конюхи Локачинського району, Загорівка, Ботин Луцького району, Заріка, Нові Березичі Любешівського району, Коцюри, Римачі Любомльського району, поблизу сіл Лучичі Ратнівського району та Лежниця Іваничівського району, у селі Оконськ Маневицького району, загорання сміття ліквідовано у смт Маневичі.

Очевидно, що причинами цих пожеж є людська недбалість і грубе порушення правил пожежної та екологічної безпеки.

Від спалювання сухої трави загорілась цегляна господарська споруда у с.Луків Рожищенського району.

Для ліквідації пожеж, вогонь від яких міг перекинутись на лісові масиви і житлові будинки, залучено 19 одиниць основної пожежної техніки, понад 50 чоловік особового складу підрозділів служби «101» області.

Пожежники застерігають мешканців області – спалювання сухої рослинності може призвести і призводить до знищення господарських споруд, житлових будинків, пожеж в екосистемах, на торф’яниках, в лісах!
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus