USD 39.50 39.82
  • USD 39.50 39.82
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Через похолодання у Львові поновлять опалювальний сезон

7 Квітня 2017 15:52
Через похолодання у Львові 7 квітня, буде відновлено опалювальний сезон. Про це повідомили в управлінні інженерного господарства Львівської міської ради.

Наразі готується відповідне розпорядження міського голови, інформує УНІАН.

Опалювальний сезон у Львові призупиняли 31 березня. Станом на 6 квітня тепло отримували 5 бюджетних установ: Львівський державний онкологічний регіональний лікувально-діагностичний центр на вул. Гашека, 2а; Львівський обласний госпіталь інвалідів війни та репресованих ім. Ю. Липи на вул. Івасюка, 31 (Винники); Комунальний будинок дитини №1 на вул. Комаринця, 2а; Будинок дитини №1 на вул. Таджицька, 21; Львівська державна хорова школа «Дударик» на вул. Коперника, 27.

Нагадаємо, у Луцьку тепло в будинках вимкнули 30 березня.

Директор ДКП «Луцьктепло» Валентина Малютіна під час 21-ї сесії міськради 29 березняповідомила, що до офіційного завершення опалювального сезону 15 квітня ще багато часу, тому вирішили наразі лише тимчасово призупинити подачу теплоносія.

Якщо середньодобова температура знизиться нижче 8 градусів, опалення відновлюватимуть, а офіційно завершити опалювальний сезон, у разі збереження високої температури повітря, можуть 11 квітня, сказала Малютіна.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Лучанин Показати IP 7 Квітня 2017 21:18
Холодно в квартирах...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus