USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.60 39.90
  • PLN 9.70 9.90

Через потужний тайфун у Токіо скасували понад 300 авіарейсів

1 Жовтня 2021 18:50
Токіо накрив потужний тайфун Міндулле. Внаслідок стихії скасували 357 авіарейсів, водночас без світла залишилися мешканці понад 6 тисяч домівок.

В японському Токіо 1 жовтня зафіксували сильний дощ та масштабні пориви вітру. Інформації про постраждалих внаслідок негоди нема, пише 24 канал.

Також через тайфун скасували поромне сполучення в Токійській затоці та перекрили кілька залізничних сполучень між Токіо та Нагоя.

За інформацією Японського метеорологічного агентства, тайфун розташувався поруч з островом Хонсю й прямує на північний схід зі швидкістю 35 кілометрів на годину.

Пориви вітру в центрі атмосферного вихору час від часу досягали 60 метрів за секунду. Очікують, що основний тайфун завдасть удару по префектурі Тіба. Місцева влада звернулася до жителів міста Кацуура з проханням покинути свої будинки.

Підготовку до евакуації почали майже 7 тисяч осіб. Наразі місцевих закликали залишатися в приміщеннях, поки тайфун не пройде й уникати наближення до вікон.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus