USD 39.60 40.00
  • USD 39.60 40.00
  • EUR 39.70 39.95
  • PLN 9.70 9.86

Через штам Омікрон авіакомпанії скасували понад 4,5 тисячі рейсів на свята

25 Грудня 2021 09:25
Авіакомпанії скасували понад 4500 рейсів, що припадають на різдвяні свята.

Зокрема, 2175 рейсів по всьому світу було припинено напередодні Різдва. Близько чверті з них були в США, пише Українська правда.

Ще 1779 рейсів у всьому світі було припинено на Різдво, а ще 402 рейси – заплановані на неділю.

Основна частина скасованих рейсів – п’яти компаній: China Eastern скасувала 474 рейси, Air China – 188. United скасувала 177 рейсів, Air India 160, а Delta – 150.

Як пише The Guardian, спалах скасувань напередодні Різдва та на Різдво стався через те, що швидко поширюваний варіант коронавірусу Omicron означав, що перевізники не змогли укомплектувати свої рейси.

United повідомила, що «спалах випадків Omicron в масштабі всієї країни цього тижня мав безпосередній вплив на наші льотні екіпажі та людей, які керують нашою операцією. У зв’язку з цим нам, на жаль, довелося скасувати деякі рейси». Delta заявила, що «вичерпала всі можливості та ресурси, включаючи зміну маршруту та заміну літаків та екіпажів для покриття запланованих польотів, – перш ніж скасувати близько 90 рейсів у п’ятницю». Авіакомпанія звинуватила в скасуваннях вплив варіанту Omicron та погодні умови.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus