USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Через сморід і затоплення в будинку лучани вимагають провести розслідування щодо директора ЖКП №7

31 Жовтня 2019 14:20
Жахливий стан під’їзду, постійний сморід і часті затоплення підвалу – мешканці другого під’їзду будинку № 10, що на вулиці Івана Мазепи, вже п’ять років не можуть добитися ремонту від комунальників.

Про це повідомила лучанка Ангеліна Чернецька на платформі «Відкрите місто».

«Ми вже п’ять років вимагаємо від ЖКП № 7 провести мінімальні ремонтні роботи у нашому під’їзді та у підвалі під’їзду, адже з моменту здачі в експлуатацію будинку (а це майже 30 років) жодного разу не проводились ніякі ремонтні роботи», – вказала жінка.

Вона додала, що мешканці самотужки намагалися підтримувати під’їзд у належному вигляді.

«Але сил терпіти це все вже немає, оскільки до проблем у під’їзді додались і постійні затоплення підвалу, які супроводжуються смородом, сирістю. Потрапити до підвалу просто нереально. Ми постійно викликаємо аварійку для відкачування води, підвалом плавають продукти життєдіяльності, в під’їзді постійний неприємний запах, цвіль», – зазначила лучанка.
Як наголосила, на неодноразові звернення жителів під’їзду та колективні скарги ЖКП № 7 не реагує, «надає лише відписки, в яких вказує, що фінансування немає, хоча послуги за утримання будинку та прибудинкових територій мешканцями сплачуються справно та в повному обсязі». Так, у середньому кожна з десяти квартир у місяць сплачує 200 гривень.

Ангеліна Чернецька теж пригадала, що два роки тому ЖКП № 7 провело ремонт вимощення третього під’їзду, ремонт стіни входу в підвал, стін вхідного тамбуру четвертого під’їзду, ремонт цоколя, майданчиків входу в перший, четвертий під’їзди, ремонт та фарбування віконних рам третього під’їзду, ремонт каналізаційного трубопроводу в підвалі першого під’їзду.

«На другий під’їзд коштів, напевно, як завжди, не вистачило», – акцентувала лучанка та додала, що мешканці другого під’їзду у діях ЖКП № 7 вбачають злісне ухилення та ігнорування їхніх законних вимог.

Окрім того, лучанка зауважила: якщо ЖКП № 7 не проведе ремонт під’їзду та підвалу, то жителі припинять перераховувати кошти підприємству.
«Також просимо провести перевірку стосовно директора ЖКП № 7, оскільки в мешканців другого під’їзду, що знаходиться на вулиці Івана Мазепи, 10, виникають сумніви щодо доцільності використання коштів, що були сплачені та сплачуються надалі мешканцями на утримання будинку та прибудинкової території», – резюмувала Ангеліна Чернецька.

Її повідомлення на опрацювання і вжиття відповідних заходів було скеровано департаменту ЦНАП, департаменту житлово-комунального господарства, департаменту муніципальної варти, ЖКП № 7.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus