USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Через Ягодин до Польщі намагалися провезти сильнодіючі ліки на 50 тисяч

5 Січня 2020 16:24
Через митний пункт попуску на Волині до Польщі хотіли провезти сильнодіючий лікарський препарат на 50 тисяч гривень, однак контрабанда була виявлена працівниками митниці.

Про це йдеться у вироку Любомльського районного суду Волинської області.

Під час суду встановили, що на початку серпня минулого року обвинувачений у Facebook виявив сторінку користувача «Єгор Домродумов», в якого з метою подальшого збуту придбав 72 блістери по 25 таблеток з написом «Danabol», які містили в своєму складі сильнодіючий лікарський засіб метандієнон масою 12,47 грамма. За отримані таблетки обвинувачений перахував 47 тисяч 680 гривень на картковий рахунок.

10 серпня у відділенні «Нової Пошти» в місті Прилуки Чернігівської області обвинувачений отримав посилку з лікарськими засобами, яку незаконно перевіз на рейсовому автобусі сполученням «Маріуполь-Гданськ» з Києва до митного поста Ягодин.

Відзначимо, що ліки були заховані у валізу та виявлені під час проведення огляду в зоні митного контролю.

Обвинуваченйи визнав свою вину, зазначивши, що їхав у Варшаву.

Суд визнав його винним та призначив покарання у виді трьох років шести місяців позбавлення волі, змінивши його на умовне терміном на два роки.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus