USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.71 9.93

Через зливу луцькі вулиці «попливли»

20 Вересня 2017 10:46
У результаті нічної зливи 20 вересня кілька луцьких вулиць затопило.

Як зазначив у коментарі Інформаційному агентству Волинські новини директор департаменту житлово-комунального господарства Юрій Крась, часткове підтоплення викликане опалим листям, яке позабивало зливові каналізації.

Окрім того, Юрій Крась розповів, що зранку самостійно об’їжджав місто, й значних проблем не виявив. А на вулиці Набережну та Львівську, які покрило водою, скеровані працівники «Луцькспецкомунтрансу» для усунення причин підтоплення.
Радник Луцького міського голови Ігор Поліщук, своєю чергою, відзначив, що проблеми підтоплення вулиць міста спричинені, зазвичай, не відсутністю чи проблемами зливових каналізацій.

«Ситуація з затопленнями спричинена значною площею асфальтування в окремих місцях в місті, природнім ландшафтом або неправильним плануванням. Жодна зливова каналізація в таких місцях не витягне значний об'єм води», – наголосив він.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Лучанин Показати IP 20 Вересня 2017 11:18
А не треба переробити на майбутнє по людськи, враховуючи те що зараз робиться в природі?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus