USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Через дитячі пустощі з вогнем мало не згоріла квартира

12 Березня 2012 15:57
У Луцьку в квартирі, де виникла пожежа, полумʼя знищило домашні речі, побутову техніку та меблі. Як зʼясувалося, до нещастя призвели дитячі пустощі з вогнем.
Про це повідомляють у Центрі пропаганди УМНС Волині.
9 березня о 11:31 до оперативно-диспетчерської служби «101» надійшло повідомлення про пожежу в квартирі на 3-му поверсі дев’ятиповерхового житлового будинку в Луцьку на проспекті Відродження. На місце події вже за 4 хвилини прибули рятувальники.
Бійці МНС евакуювали п’ятьох мешканців будинку з 6-го і 7-го поверхів і вже за півгодини ліквідували стихію. Вдалося не допустити розповсюдження вогню на сусідні квартири, але полум’я знищило домашні речі, побутову техніку, меблі в кімнаті, де був осередок пожежі, та пошкодило оздоблення в інших кімнатах.
Як з’ясувалося, причиною пожежі стали пустощі з вогнем дітей 47-річної господарки квартири.
Окрім того, 10 березня близько 6-ї ранку виникла пожежа в 5-ти поверховому житловому будинку в Луцьку на вулиці Черняховського.
Через задимлення на поверхах рятувальники змушені були якнайшвидше організувати евакуацію 20-ти мешканців будинку.
Ліквідувати загорання в технічній шахті між 3-4 поверхами бійцям МНС вдалося первинними засобами пожежогасіння. Причина пожежі на даний час встановлюється.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Я з Луцька. Показати IP 12 Березня 2012 16:32
На Черняховського живуть одні д...ли, вони і підпалили.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus