USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Через фірму екс-кандидата в нардепи пів-Нововолинська може опинитися без світла

12 Грудня 2012 13:14
Приватне підприємство «Волинський Новобуд» перетворило одну з опор ліній електропередач, яка забезпечує струмом Нововолинськ, на «необітаємий остров». Існує загроза руйнування об'єкту, через яке половина міста може залишитися без світла.

Про це йшлося під час наради в облдержадміністрації, яка відбулася 12 грудня.

Як пояснив перший заступник голови ОДА Олександр Башкаленко, фірма «Волинський Новобуд» розробляла кар'єр, на території якого розташована опора. «Вибрали навколо лінії електропередач і залишили окремо лінію, як необітаємий остров. І все. Немає ні під'їзду, ні доступу... Покинули, як в нас робиться», - зауважив чиновник.

Водночас генеральний директор ПАТ «Волиньобленерго» Анатолій Бурін сказав, що у вересні Господарський суд зобов'язав фірму за 2 місяці провести рекультивацію землі навколо опори та забезпечити доступ до об'єкту працівників товариства.

«Але вони цього не зробили. Навіть немає проекту рекультивації», - повідомив посадовець.

Натомість виконавчий директор «Волинського Новобуда», який не відрекомендувався, розповів, що власними силами підприємство рекультивацію зробити не може, бо не працює понад 3 роки.

Також він поінформував, що власник фірми - Сергій Ковальчук, який, нагадаємо, під час останніх парламентських виборів був кандидатом до Верховної Ради України в окрузі № 19. «Він по цьому питанню приймає рішення», - зауважив посадовець.

Така відповідь не задовольнила Башкаленка. Мовляв, опора може впасти в будь-який момент та «лишити» без світла половину Нововолинська.

Окрім цього, чиновник висловив претензії щодо роботи обласного управління виконавчої служби, яка не пришвидшує реалізацію судового рішення та зобов'язав начальника відомства Сергія Мишленика доповісти в понеділок про роботу з вирішення проблеми.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Чеширский Кот Показати IP 12 Грудня 2012 15:08
Только сейчас увидели? А до этого где вы все были, власть?
Я Показати IP 13 Грудня 2012 10:00
А до єтого били помаранчи уважаемий кот.
андрей Показати IP 25 Грудня 2012 12:01
ну да а галубые карьер етот рили и что?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus