USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Через ревнощі чоловік пішов на подвійне вбивство. ФОТО

10 Січня 2013 15:49
На Волині чоловік вбив власну дружину та її коханця. Правоохоронці затримали ревнивця.

Про це повідомили у СЗГ УМВС в області.

Так, до чергової частини Ковельського МВ УМВС України у Волинській області надійшло повідомлення з лікарні про те, що до них доставили 25-річного чоловіка з численними ножовими пораненнями. На місце події виїхала слідчо-оперативна група.

Старший слідчий Ковельського МВ УМВС України у Волинській області капітан міліції Віталій Кондратюк розповів, що тієї ночі 44-річний мешканець Ковельського району прокинувся близько півночі і побачив, що поряд немає дружини.

Чоловік вирішив сходити до брата, адже думав, що жінка може бути у нього. Однак її там не застав, тому повернувся додому. Дорогою він почув голос дружини, яка йшла разом із 25-річним коханцем. Побачивши це, він розлютився і дістав ніж. Збивши з ніг молодика, наніс йому сім ударів. Жінка почала втікати, та ревнивець наздогнав її на сусідському подвір’ї і двічі вдарив ножем. Один із ударів виявився смертельним.

Перше, що спало чоловіку на думку, розповідає чоловік, – закінчити життя самогубством. Він навіть пішов додому, взяв мотузку і вирушив до лісу. Згодом, трохи заспокоївся і повернувся.

Каже, хотів зранку піти у міліцію і зізнатися у скоєному. Але співробітники органів внутрішніх справ його випередили.

Що ж до постраждалого, то хлопець після отримання тілесних ран дістався до будинку друзів і попросив викликати медичну допомогу. Перелякані товариші не могли зрозуміти, що трапилося. Спочатку «вони вирішили, що друг сильно замерз і намагалися посадити його коло печі, а відтак викликали медиків». Через добу потерпілий помер.

Зловмисник пояснив міліціонерам, що уже два роки він знав про зради дружини. Неодноразово говорив із нею, пояснював, що сильно кохає її і ревнує. Зрештою не витримав – і сам поклав кінець їхнім стосункам.

44-річний чоловік арештований і перебуває в ізоляторі тимчасового тримання Ковельського МВ УМВС України у Волинській області.

Відносно чоловіка відкрили кримінальне провадження за вчинення правопорушення передбаченого ч. 2 ст. 115 (Умисне вбивство двох або більше осіб) Кримінального кодексу України. Санкцією цієї статті передбачено покарання у вигляді позбавлення волі від десяти до п’ятнадцяти років або ж довічне ув’язнення.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
RSS Показати IP 10 Січня 2013 16:29
Фото - супер! п.с. коли RSS запрацюють нарешті?
Пуританин Показати IP 10 Січня 2013 22:09
Блудницям буде наука.
Юлія Показати IP 11 Січня 2013 14:23
Будницям буде, а блудникам? Скільки серед чоловіків таких, а як жінка, то вже й блудниця. Треба вміти будувати своє життя. Не подобається - розлучись, навіть як би це боляче не було. Треба жити, бо ти живеш не тільки для себе, а й для своїх дітей, батьків.
Чеширский Кот до Юлія Показати IP 11 Січня 2013 15:22
+100 :)))))))
Пуританин до Юлія Показати IP 11 Січня 2013 16:31
Серед ночі шлюбній жінці вештатися з чужим чоловіком - це називається вміти будувати життя? Це страшний гріх, за який нещасна поплатилася не тільки своїм життям, а й ще двома як мінімум. А можливо, ще діти і батьки є. І все це заради тілесної втіхи? Зависока ціна задоволення.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus