USD 39.35 39.65
  • USD 39.35 39.65
  • EUR 39.57 39.70
  • PLN 9.80 10.00

Черги біля банкоматів, стихійний ринок у центрі: як у Ковелі дотримуються карантину

17 Березня 2020 16:54
Через карантин на вулицях Ковеля дещо поменшало перехожих, але з’явилися черги до банківських установ та банкоматів.

Вранці у вівторок, 17 березня, у центрі Ковеля можна було спостерігати черги до відділень «ПриватБанку» та «Ощадбанку», а також до банкоматів. До банківських установ працівники впускали лише по кілька чоловік, всі решта змушені були очікувати на дворі, пише Район.Ковель.

Ходити вулицями у масках ковельчани не хочуть.

На вхідних дверях адміністративної будівлі, де знаходяться міська та районні органи влади, вивісили табличку: «Карантин». Закриті для відвідувачів інші установи місцевого самоврядування, а також центральна бібліотека. Пасажирські автоперевезення та переважна більшість торговельних об’єктів у Ковелі працюють у звичному режимі. Не припинив роботу й стихійний базар у самому центрі міста, біля відділення «ПриватБанку», де на землі продають продукти харчування. На карантин закрилися лише деякі магазини та заклади громадського харчування.

Біля спеціалізованої школи №3 тривають ремонтно-будівельні роботи, а на території міської гімназії робітники зрізали дерева.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Сергій Показати IP 17 Березня 2020 17:09
"Народна прикмета" : чим ближче стоїш до банкомату,тим раніше отримаєш гроші,в незалежності від кількості людей перед тобою)))
Олег Показати IP 17 Березня 2020 18:29
Години чотири тому знімав гроші при вході в універмаг. Жодної людини не було. Не наганяйте паніку.
Світлана Показати IP 17 Березня 2020 20:39
Цікаво, де ці люди збираються витрачати готівку на карантині. Навпаки треба мати гроші на картці: щоб було з чого платити за доставки і розраховуватися в продуктових, не чіпаючи паперові купюри (в ідеалі взагалі пей-пасом).
Анонім Показати IP 18 Березня 2020 16:06
В масках не ходять бо їх нема де купити! Ні в одній аптеці немає масок!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus