USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Чоловік утопився на відпочинку

15 Червня 2010 16:07
У річці Гнила Липа у Горохівському районі втопився 58-річний мешканець села Борисовичі.

Про це пише «Волинь-нова».

Василь Фесюк разом з дружиною та друзями відпочивали на лузі біля села Борочиче, де протікає річка Гнила Липа. Компанія трохи випила спиртного. А потім чоловік пішов до води щоб скупатися і не повернувся.

Відпочивальники думали, що Фесюк пішов прогулятися уздовж берега і, зустрівши когось знайомого, затримався. Про те, що чоловік утопився і думати ніхто не хотів. Річка мала усього кілька метрів ушир.

Та до ранку наступного дня Фесюк додому не повернувся. Про зникнення чоловіка родичі повідомили у райвідділ внутрішніх справ. Подія сталася у суботу, а на понеділок працівники Горохівського райвідділу ГУ МНС в області викликали водолазів. Та невдовзі рятувальників сповістили, що тіло Василя Фесюка спливло на поверхню.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
маруся Показати IP 15 Червня 2010 19:29
шкода дядька. співчуваю. на те та річка і має таку недобру назву...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus