USD 39.40 39.70
  • USD 39.40 39.70
  • EUR 39.55 40.00
  • PLN 9.70 9.88

Чому горів Луцький зоопарк. Подробиці

5 Січня 2016 16:30
Причиною пожежі у міському зоопарку, яка сталася у понеділок, 4 січня, стали сильні морози та давні методи опалення. Всередині приміщення, яке зайнялося, знаходилися морські свинки. Однак внаслідок пожежі ні тварини, ні люди не постраждали.

Про це розповіла директор комунального підприємства «Луцький зоопарк» Людмила Денисенко, - інформує Район.Луцьк.

Попри те, що не так давно житло для тварин реконструювали та наводили там лад, на території і досі залишилися приміщення, що потребують ремонту. Обігріваються вони давнім методом – за допомогою пічного опалення.

«Були щогодинні обходи території, перевірка грубок. Добре, що сторож відразу побачив, поставив мене до відома, викликали пожежників, які оперативно загасили пожежу», – розповіла Людмила Денисенко.

У приміщенні пожежа розпочалася біля димаря і перекинулася на дах. Проте три машини пожежної допомоги не дали вогню поширитися на стіни приміщення та інші споруди. На щастя, ні тваринки, ні люди не постраждали. Щоправда, від займання потерпали морські свинки, бо гасити будівлю почали, коли маленькі мешканці були всередині. Їх довелося обігрівати та розтирати.



Нагадаємо, у звіринці оселилися двогорбовова верблюдиха Наpа та гімалайська ведмедиця Аміна. Також зоопарк поповнили екзотичними птахами: пару пеліканів привезли із одеського зоопарку.

Віднедавна система туристичного ознакування міста поповнилася трьома новими вказівниками – кованими фігурами птахів. ФОТО.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 7
Чи лижі не їдуть, чи Показати IP 5 Січня 2016 16:34
В зоопарку тварини мерзнуть, а в парку гілля палять...
Роман Показати IP 5 Січня 2016 17:38
Пропоную на час ремонту морських свинок перевести в КП "Ласку". Їм, я так дивлюся, щороку бабла виділяють не хохушні суми.
пф до Роман Показати IP 6 Січня 2016 00:13
зоопарку виділяють більше. і при тому це установа де свідомо запроторюють диких тварин в неволю. в нашому кліматі і з *амняними клітками (особливо вовки та лисиці). позор, а не зоопарк. їх заборонити разом з цирками. бідолашні тварини. а люди ходять пяляться на їхнє життя за гратами і фотографуються з посмішками. кп ласка потрібне для безпеки суспільства. того не пишіть дурниць.
Роллінштейн до пф Показати IP 6 Січня 2016 01:04
Ну ти й зануда
Роман до пф Показати IP 6 Січня 2016 08:42
Ми з Вами не знайдемо спільної мови стосовно ласки. Мені здається, що на них просто списують(і розпилюють) бешені гроші. В якийсь рік на кп ласку виділили більше грошей, ніж на 2 лікарню.
зоо Показати IP 6 Січня 2016 10:08
В Україні працює 12 зоопарків,п'ять-загальнодержавного значення,Європейський союз також виділив гроші на зоопарків,до речі клітки лисицям теж замінюють,а вовки ще з вересня у колишньому вольєрі для левів,а щодо зоо ПОСТІЙНО підкидають собак,кошенят мотивуючи,що на Мармурове катівня,тому новарчук треба не дописувати у коментах гидоту ,та не заздрити успіхам зоо,а працювати,працювати та не тішити байками про МІЛЬЙОНИ З МІНЕКОЛОГІЇ
васько Показати IP 6 Січня 2016 10:12
Так тепер треба зоопарку просити 400 000,бо на концлагері,коли була спроба вкрасти машину,то новарчук бистро писала про необхідність заміни паркану,а зоопарк хіба гірший????

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus