USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.94

Чому у трьох районах Луцька немає гарячої води

9 Серпня 2016 12:08
У трьох районах обласного центру, а саме – 33-й, 40-й та Балка, відключили гарячу воду. Така проблема турбує містян уже протягом тривалого часу. Як виявилось, основна причина припинення постачання – заборгованість.

Про це під час оперативної наради сьогодні, 9 серпня, повідомила директор департаменту «Центр надання адміністративних послуг у місті Луцьку Лариса Карп’як.

З її слів, у зв’язку із великою сумою заборгованості за «блакитне паливо» після профілактично-ремонтних робіт з 2 серпня 2016 року не розпочали роботу котельні на вулиці Вороніхіна, 15а і Декабристів, 29, а з 4 серпня – на Карбишева, 2б.

До слова, найбільша кількість дзвінків на гарячу лінію «15-80» стосувалась саме роботи ДКП «Луцьктепло», а саме – 245, що становить 27% від загальної кількості звернень. Така велика кількість скарг зумовлена зупинкою трьох котелень у трьох спальних районах міста. Окрім того, повідомлення стосувались й зупинки бойлерних за адресами: Словацького, 12а; Винниченка, 26; Арцеулова, 3в; Дубнівська, 12; Молоді, 5; Волі, 22; Київський майдан, 11. Як виявилось, негаразди із подачею гарячої води були спричинені проведенням аварійно-ремонтних робт.

До слова, на сайті ДКП «Луцьктепло» розміщене повідомлення про те, що підприємство не мало змоги вчасно завершити ремонтно-профілактичні роботи на тепловій мережі та об’єктах теплопостачання від

котельні на вулиці Карбишева, 2 через арешт поточних рахунків ДКП «Луцьктепло»

Державною виконавчою службою Міністерства юстиції України для забезпечення стягнення коштів на користь НАК «Нафтогаз України»

та її дочірної структури ДК «Газ України».

Згідно з повідомлення, орієнтовний термін відновлення подачі гарячої води споживачам 33-го і 40-го кварталів – 11 серпня 2016 року.

На житлові будинки, які отримують гарячу воду від ЦТП на вул. Кравчука 26 в, Конякіна 37 б та Федорова 4а послуги відновляться після завершення робіт по реконструкції теплової мережі на вул. Кравчука, про що буде повідомлено додатково.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 12
Макс Показати IP 9 Серпня 2016 12:18
«Зима близко», © Нед Старк. А если серьезно — эта зима будет очень сложной для 75% населения. Очередная перемога
Слава украине Показати IP 9 Серпня 2016 12:18
Если в кране нет воды - значит выпил Гройсман
ЛУЧАНИ Показати IP 9 Серпня 2016 12:49
А ті люди що вчасно оплачують чому мають страждати? Влада Луцька на вас таким лучанам треба подавати в суд чи що? Чи як ви компенчуєте? Що це таке робить той Міський голова?!!! Орали того ж самого і ті ж проблеми !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Анонім Показати IP 9 Серпня 2016 12:51
у чому проллема? даєте людям можливість встановити індивідуальне автономне опалення, відключаєте Луцьктепло, і все - проблема вирішена! Кожен буде платити лише сам за себе, а не за сусідів по будинку
Лучанин до Анонім Показати IP 9 Серпня 2016 19:44
Особливо за пільговиків, які мають 100%пільги.Дайте Їм гроші за заслуги і хай платять, як всі.В магазинах платять без пільг. Ось і платимо за себе і ще за сусідів-пільговиків.
я Показати IP 9 Серпня 2016 13:31
це дов*ане Луцьктепло і наша влада достали до піз-*а
Пiдарам Показати IP 9 Серпня 2016 14:38
Зато під*р*м є кошти на реконструкції вулиць, і на безглузде перейменування вулиць, щоб ви все життя жили без води, і холодної і гарячої
Луцьк Показати IP 9 Серпня 2016 15:28
Заборгованість як була, так і залишиться і сама по собі не розсмокчеться. Але чому в один ряд завжди ставлять неплатників, яким на все начхати і платників, які від них страждають? Ці три мікрорайони як заручники. За стільки років вже пора знайти шляхи відключення неплатників і не знущатися над добросовісними мешканцями.
Житель Балки Показати IP 9 Серпня 2016 16:18
Район ДПЗ із гарячою водою. Там боржників перед "Луцьктепло" нема? Якась дискримінація!
5 Показати IP 9 Серпня 2016 20:09
Навіщо цей пі**ьож , неплатники є по всьому Луцьку, а відключили окремі райони. Забрехались у*оди.
33квартал Показати IP 9 Серпня 2016 22:34
А не може пані Лариса пояснити народу ,будь ласка ,чому між з'ясуванням стосунків між міською владою і структурами ,які забезпечують елементарне життя людей НЕОБХІДНИМИ ресурсами для існування не плутати, з гідним життям ,завжди крайніми виявляються люди ???????знаєте вже так набридло!!!!!про яку ЄВРОПУ ми говоримо ?які вже борги ?скільки їх ще є ?і скільки ще буде???що робити тим хто платить постійно???вже давно всі ,,наїлись ,,новин по АВЕРСУ іВолинському ТВ про ВАШІ борги !це ж наскільки потрібно не поважати свій народ , своє місто ,щоб отак з ними чинити! А зрештою що тут скажеш- ?оце і результат праці ,,ВСІХ КЕРІВНИКІВ МІСТА ЛУЦЬК!!!!ДУЖЕ ВАМ ВЕЛИКЕ СПАСИБІ ЗА ТЕ ЩО ДАЄТЕ НАМ ,,ІСНУВАТИ !!!пропоную для економії і списання боргів ,,відключити ще світло і дати хліб по- талонах!! Знаєте оці ,,борги -це ВАШІ проблеми!!!.це ВИ не справляється із своїми обов'язками !дуже дякую!
Просто лучанин Показати IP 11 Серпня 2016 09:30
Вибрали владу- маєте.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus