USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.15 39.45
  • PLN 9.71 9.93

Чотирирічному лучанину потрібна допомога

26 Травня 2014 14:14
Маленький Володя з Луцька нині перебуває в столичній клініці. Днями його обіцяють прооперувати. Родина хлопчика просить допомоги, аби врятувати їхнього хлопчика.

У 4-річного Володі Мороза - пухлина головного мозку. Рідні розповідають, що діагноз йому поставили нещодавно. Після великодніх свят хлопчик став скаржитися на головні болі. Магнітно-резонансний томограф видав страшний вердикт – «пухлина головного мозку».

Аби прооперувати дитину в одній з Ізраїльських клінік, тамтешні лікарі запросили суму в 20 тисяч євро – сума для родини не підйомна. Тому звернулися до київських лікарів. Нині хлопчик разом з мамою в столиці – чекає на операцію, яку обіцяють провести найближчим часом. Гроші для цього – 19 тисяч гривень – рідні назбирали. Однак після цього Володі буде необхідно провести комплекс терапії, на яку в рідних грошей немає.


Тому родина 4-річного Володі просить відгукнутися небайдужих людей, аби дати шанс їхній дитині побороти страшну хворобу.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Лучанин Показати IP 26 Травня 2014 15:01
Допоміг... Дай БОЖЕ здоров’я дитинці... Батькам рекомендую звернутися в "Українську біржу благодійсності" https://ubb.org.ua/uk/.........
Тетяна Показати IP 26 Травня 2014 16:56
бережи вас Боже.
Я Показати IP 26 Травня 2014 17:11
Ще зверніться на сайт Donor.org.ua. Хай Вовчик видужує!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus