USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.70
  • PLN 9.76 9.98

Чи покарали волинян, які гатили феєрверки в новорічну ніч

10 Лютого 2016 12:45
Депутати обласної ради цікавляться у правоохоронців, чи притягнули до відповідальності когось із волинян, хто попри заборону, використовували піротехнічні засоби.

Про це стало відомо під час другого пленарного засідання другої сесії обласної ради сьогодні, 10 лютого.

Так, депутат обласної ради Сергій Сівак звернувся із запитом до начальника Головного управління Нацполіції в області Петра Шпиги. З його слів, він був неприємно вражений поведінкою лучан, які в новорічну ніч запускали салюти. Те ж саме, з його слів, відбувалося й в інших населених пунктах Волині.

Так, свого часу Луцька міська рада прийняла рішення про заборону використання піротехнічних виробів до завершення антитерористичної операції. Адже багатьом волинянам звуки вибухів феєрверків асоціюються з болем, тривогою і небезпекою.

Відтак, він поцікавився у правоохоронців, чи затримували вони волинян, які запускали феєрверки і чи притягли когось за згадані дії до відповідальності.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
123 Показати IP 10 Лютого 2016 14:04
Продавати можна, а використовувати ні. Парадокс(((
!!! Показати IP 10 Лютого 2016 14:44
Як і все в нашій державі. Створили зграю поліцейських, а про місця паркування, зміну/перестановку знаків не подумали...ну і так далі.
лол Показати IP 10 Лютого 2016 15:05
Кончені закони , ми скотилися на дно

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus