USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.20 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Чи збереться Волиньрада на позачергову сесію

25 Листопада 2013 10:31
Позицію щодо євроінтеграції та доцільності скликання позачергової сесії Волиньради висловив голова Волинської обласної ради Володимир Войтович.

Голова облради Володимир Войтович вирішив не коментувати позицію кабміну щодо припинення підготовки до підписання Угоди про Асоціацію України з Європейським Союзом. Він висловив власний погляд на курс євроінтеграції.
«Моя особиста позиція, як керівника представницького органу - курс євроінтеграції має бути незмінним. Це однозначна позиція і всієї обласної ради, і тільки так. Я вважаю, що можуть бути шанси на Вільнюському саміті. Але якщо це буде доцільно весною, я проблеми не бачу. Курс непохитний, він зафіксований, статистика говорить про те, що населення України має однозначну позицію, відсотків 60, можливо, трішки більше. Все нормально, і я вважаю, що тут ажіотажу не повинно бути. Спокій і робота, так, як сказав сьогодні Борис Петрович», - повідомив Володимир Войтович.

Він зазначив, що облрада прийняла одностайне рішення про підтримку євроінтеграції під час останньої сесії. З його слів, позачергову сесію скликатимуть лише у тому випадку, якщо на це будуть формальні підстави.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
За Европу Показати IP 25 Листопада 2013 14:56
Що ви слухаєте цього слимака? Де депутати обласні? На полюваннях! Їм до д***пи ваші вимоги - всі продались!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus