USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Чиновник МВС влаштував смертельну ДТП у Києві

14 Листопада 2017 08:44
У Києві внаслідок ДТП за участю співробітника сервісного центру МВС загинула одна людина. Аварія сталася ввечері, 13 листопада, повідомляє dtp.kiev.ua.

"На вулиці Стеценка зіткнулися автомобілі Mitsubishi та Mazda. Крім того, учасники ДТП зачепили ще щонайменше один автомобіль", - йдеться у повідомленні.

Один з учасників аварії Айдер Халілов заявив, що водій Mazda виїхав на смугу зустрічного руху і зіткнувся з Mitsubishi. А потім Mitsubishi відкинуло на його Nissan. "В аварії загинув пасажир Mitsubishi, водій травмований", - повідомив Халілов.

Згідно з інформацією, за кермом Mazda перебував п'яний начальник територіального сервісного центру МВС України Володимир Найда.

Як згодом повідомив на своїй сторінці у Facebook радник міністра внутрішніх справ Зорян Шкіряк, Володимира Найду, який спричинив смертельну ДТП у Києві, затримали.

"Винуватець смертельного ДТП на розі Туполєва і Стеценка затриманий в рамках статті 208 КПКУ. Він буде перебувати під вартою до рішення суду, котрий визначить міру запобіжного заходу", - повідомив Шкіряк.

"За останньою інформацією, правопорушник все-таки здав аналіз для експертизи на вміст алкоголю. На місці ДТП він відмовився проходити тест", - додав радник міністра.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus