USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

«Читаємо книги Нестайка разом»: як це було у Луцьку

2 Лютого 2015 08:00
Бібліотека-філія №10 спільно з Національною скаутською організацією «Пласт» провела літературні читання творів найвідомішого сучасного українського письменника і казкаря Всеволода Нестайка, приурочені 85-й річниці від дня народження.

Нагадаємо, життя дитячого письменника-казкаря Всеволода Нестайка обірвалося у серпні минулого року.

Твори читали: Жора Потапчук - DJ Salvador, ведучий Захар Ткачук - громадський діяч Андрій Тимчук "Тіма"-вокаліст гурту «ФлайzZzа» Олег Лапковський - голова скаутської організації «Пласт» Василь Гриб - заслужений артист України Валерія Волянюк - читачка бібліотеки.

Читання книг Нестайка зачарували усіх присутніх своїми пригодами, веселістю та дотепністю,адже у своїх творах автор стверджуює добро, чесність, відкритість і засуджуючи зло, малодушність, заздрість.

Після кожного прочитаного уривку дітям ставили запитання про прочитане на уважність, на які вони жваво відповідали та заробляли «бали». Найактивніші отримали подарунки. Ними стали: Дмитроца Роман, Попко Віталій, Якимова Дарина та Глембоцька Алла.

Зустрічі у бібліотеці з цікавими людьми спонукають дітей до активного читання та пізнання, популяризації української книги. Запрошені до читання творів автора ближче познайомились із дітьми, розповіли про себе та всі разом поринули у цікавий, безтурботний світ дитинства.

Гості зустрічі побажали дітям багато читати, більше спілкуватись та активно відвідувати бібліотеки.

«Якщо хочете чогось досягнути у житті, – читайте, потім скажете: « Це було круто!» - Жора Потапчук (DJ Salvador).

Раніше Інформаційне агентство Волинські Новини повідомляло, що ескіз дивовижного життя «Від фантазії і мрії – до мудрості і добра» здійснили працівники сектору обслуговування дітей Луцької центральної міської бібліотеки разом з учнями 6-Б класу ЗОШ №17 по творчості найвідомішого сучасного українського письменника і казкаря Всеволода Нестайка.

ЧИТАТИ ЩЕ: «ТОРЕАДОРИ З ВАСЮКІВКИ» ОЖИЛИ У ЛУЦЬКУ

Довідка. Всеволод Зіновійович Нестайко (30 січня 1930, Бердичів —16 серпня 2014) — письменник, класик сучасної української дитячої літератури. Для його творів характерне гумористичне обігравання імен та ситуацій. Найпопулярніший твір — трилогія «Тореадори з Васюківки» («Пригоди Робінзона Кукурузо» 1964, «Незнайомець з 13-ї квартири» 1966, «Таємниця трьох невідомих» 1970).

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
ндааа Показати IP 2 Лютого 2015 10:48
Не ведучі,а стовідсоткові задроти
присутня до ндааа Показати IP 2 Лютого 2015 17:31
до чого це було сказано? хлопці просто приємно провели час, прочитали веселі уривки з творів та поспілкувались із дітьми! які ведучі? вони запрошені!
я до ндааа Показати IP 2 Лютого 2015 17:32
відразу видно, що не читала(в) творів Нестайка! дуже рекомендую!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus