USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.96

Даішник матом і бітою захищався від камери

23 Березня 2011 11:58
В Інтернет потрапило відео, на якому видно, як невідомий чоловік битою погрожує двом автомобілістам, які з салону своєї машини знімали роботу інспекторів. Пізніше з'ясувалося, що битою погрожував капітан ДАІ Харківського району.

Про це пише "ГПУ" з посиланням на "Сегодня".

За словами Сергія (прізвище не повідомляється), автора відео, в понеділок увечері він з товаришем виїхав на Окружну дорогу, де їхню увагу привернули інспектори ДАІ, які несли службу на приватному автомобілі.

Сергій припаркувався неподалік і почав знімати правоохоронців за допомогою відеофіксатора (пристрій, що знімає дорогу попереду автомобіля).

Незабаром до машини інспекторів під'їхав "Міцубіші Лансер", водій якого почав про щось спілкуватися з ДАІшниками. За словами Сергія, саме цю машину вони за кілька хвилин до цього бачили біля іншого патруля. "Через час "Лансер" здав назад і майже впритул під'їхав до нашої машині", - розповів автор відео.

З машини вийшов чоловік і в грубій формі поцікавився, чим молоді люди займаються. Після нетривалого діалогу він узяв з багажника биту і запропонував Сергію вийти з машини.

"Пацани говорять, що ти за даішниками любиш полювати?... У тебе дзеркала міцні на машині? А якщо битою уе**ть? Я тобі даю рівно хвилину, щоб тебе тут і слід прохолов. Якщо я тебе ще раз десь побачу, якщо мені пацани подзвонять!.." - сказав чоловік.

Інспектори на приватній дев'ятці на той час вже від'їхали. Запис розмови Сергій вирішив викласти на одному з автомобільних форумів міста. Вже через кілька годин з'ясувалося, що машина зареєстрована на 30-річного Владислава Володимировича Сучова - співробітника відділу ДАІ Харківського району.

У ДАІ підтвердили, що капітан Сучов у них дійсно працює. Натомість сам інспектор говорити про відеоролик не захотів.

"Ніякого ролику я не бачив, на Окружній я позавчора не був. "Лансер" синього кольору у мене був, але я його продав. По телефону говорити не хочу. Якщо б я був впевнений, що ви мене не пишете...", - сказав Сучов.

В Департаменті ДАІ повідомили, що "за вказівкою начальника Департаменту ДАІ МВСУ вживаються заходи щодо встановлення обставин пригоди, за результатами буде дана правова оцінка".

Автомобілісти називають Сучова "сутенером", завдання якого - збирати "виручені" за день гроші, адже за правилами даішники не можуть мати при собі великої суми готівки, а місце на Окружній - "хлібне": на перехресті встановили знак "тільки прямо" - з тих пір інспектори чергують з 7.30 до 9.00 і з 17.00 до самої ночі.

Нагадаємо, нещодавно вже стався гучний скандал навколо ДАІ. В Інтернеті з'явилось відео, на якому один з високопоставлених чиновників інспекції диктує підлеглим "план" штрафів, без виконання якого вони не мають права закінчити свою зміну. Вказівки керівництва ДАІ також супроводжувались добірним матом.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
мирек Показати IP 23 Березня 2011 12:21
потом окажется что сукин не работает в даи
MIREK Показати IP 23 Березня 2011 20:42
А у нас в луцке думаете сукиных нет
дай до MIREK Показати IP 23 Березня 2011 23:29
99.9 процента

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus