USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Дані про щеплення проти COVID-19 заносять в електронну систему незалежно від місця проживання людини, – Ляшко

20 Травня 2021 12:39
Новопризначений міністр охорони здоров’я України Віктор Ляшко заявляє, що дані про проведення щеплення проти COVID-19 заносять в електронну систему охорони здоров’я незалежно від місця проживання людини.

Як передає УНІАН, про це він заявив під час виступу на пленарному засіданні парламенту перед голосуванням за подання голови уряду Дениса Шмигаля щодо призначення його на посаду міністра охорони здоров’я.

«Щодо документа про вакцинацію, сьогодні будь-де, де людина не проживає, дані про проведення щеплення заносять в електронну систему охорони здоров’я. Після цього можна згенерувати документ. Це або додаток «Дія», або, якщо людина ним не користується, відповідний документ, який дозволяє запобігти підробці», – пояснив Ляшко.

Він також запевнив, що система охорони здоров’я саном на сьогодні підготовлена для проведення великої кількості щеплень на добу.

«Я зроблю все можливе, щоб українці змогли вакцинуватися, працювати і подорожувати», – наголосив він.

Як ми повідомляли, сьогодні, 20 травня, Верховна Рада України призначила головного санітарного лікаря Віктора Ляшка міністром охорони здоров’я. Це призначення підтримали 262 народних депутати.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus