USD 39.73 40.00
  • USD 39.73 40.00
  • EUR 39.75 40.05
  • PLN 9.76 9.92

Це були інші хлопці: Дарій Зажицький з братом не співали російською поблизу Луцького замку

18 Січня 2024 14:15
Учора Луцьк сколихнула новина про те, що поблизу Замку Любарта молодики співали російських пісень, а коли їм зробила зауваження дружина загиблого Героя Тараса Свистака Андріана Свистак, вони відреагували лайкою та стверджували, що вони волонтери.

Неприємну ситуацію Андріана Свистак описала у себе в Instagram, прикріпивши відповідне відео. Жінка загиблого військового на емоціях звинуватила Дарія Зажицького та його брата Іллю через візуальну схожість хлопців до молодиків, які й горланили російською.

Крім того, раніше Дарій Зажицький неодноразово фігурував у різних скандалах, тому невиправдана підозра впала на нього та його брата. Чи не усі волинські ЗМІ, пославшись на допис Андріани Свистак, опублікували цю інформацію, зокрема і Волинські Новини. Але як з’ясувалося пізніше, співали російською та нецензурно зверталися до дружини загиблого Героя зовсім інші хлопці.

Андріана Свистак визнала свою помилку та звернулася до Інформаційного агентства Волинські Новини з проханням видалити новину з недостовірною інформацією, яку вона поширила, акцентувавши, що на відео були не Дарій та Ілля Зажицькі, а зовсім інші молоді люди. Вона зазначила, що нині особи молодиків, які співали російською, встановлені, однак з ними не було зустрічі, тож жінка поки не оприлюднюватиме інформацію про це.

До слова, у себе в Instagram Адріана Свистак озвучила вибачення хлопцям, яких звинуватила у негідній поведінці, опублікувавши відповідні відео та допис.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 8
Юрій Миколайович Показати IP 18 Січня 2024 14:40
А що в нас люди які спілкуються російською і слухають російські пісні злочинці ,чи другий сорт ? ЦЕ наші українці і не треба з ними так Вони ж не винні в тому що мова на якій вони розмовляють з дитинства стала другого сорту
Ірина Показати IP 18 Січня 2024 14:51
"Сколихнула новина"? Оце ви загнули.
Іван Показати IP 18 Січня 2024 15:22
Не захищаю Зажицького, але ця жінка, ну..., щоб не скривдити, створює враження балаболки. Чи пі@даболки.
ВІРУС Показати IP 18 Січня 2024 16:47
А ЯКЩО СПІВАТИ БАШКИРСЬКОЮ?
Анонім Показати IP 18 Січня 2024 16:49
Теж нікого не захищаю, але...Ну як можна так не думати головою своєю, щоб звинуватити когось конкретного, бо "ой мені хтось написав, що схожі на тих хлопців, а я така імпульсивна, ой така імпульсивна!". Факти на рівні: "Одна баба сказала... "Ну і закономірний результат - публічні вибачення. В Європі чи США за наклепи цю дамочку ще й до суду потягнули би:)
К.лучанин до Анонім Показати IP 18 Січня 2024 19:00
Ось так і народжуються фейки. Я цій балаболці не повірив від самого початку, але як змі купились .Хоча тут немає нічого дивного бо самі змі люблять смажені факти.
Павло Показати IP 19 Січня 2024 14:58
а вона сама скiльки русизмiв сказала в данному постi? сама мову вивчи,а потiм до iнших шось кажи.
Мама Показати IP 19 Січня 2024 15:04
Що ви на неї накинулися. Нормальна, адекватна жінка, в порівнянні зі "співаками".

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus