USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Де на Волині найбільше хворіють на коронавірус

10 Травня 2020 12:42
Найбільше зареєстрованих хворих на коронавірус волинян – у Ковельському, Маневицькому, Ківерцівському районах, а також Нововолинську.

Про це йшлося під час брифінгу щодо ситуації в області з протидією поширенню коронавірусної інфекції 10 травня.

Директорка Волинського лабораторного центру МОЗ України Наталія Янко розповіла, що сьогодні залишається достатньо нестійка епідеміологічна ситуація з коронавірусом на території Волині.

«Спостерігається незначна тенденція зниження захворюваності. Проте виникають окремі спалахи на певних територіях в організованих колективах. На 100 тисяч населення по захворюваності людей на COVID-19 Волинь знаходиться на восьмому місці в Україні. Третина хворих на Волині – люди від 30 до 50 років. 9% хворих на коронавірус – це діти», – поінфомувала Наталія Янко.

Зокрема, найбільше зареєстрованих хворих на коронавірус в Ковелі та Ковельському районі, Маневицькому районі, Ківерцівському районі та Нововолинську.

«За останню добу захворіло 25 волинян, 13 з яких у Ковельському районі, 7 – у Маневицькому районі, 3 – в Луцьку, 2 – в Нововолинську, 1 – в Луцькому районі», – повідомила посадовиця.

Загалом на Волині станом на 10 травня 470 хворих.

Як повідомлялося, станом на 10 травня в Україні 15232 лабораторно підтверджених випадки COVID-19, з них 391 летальний, 3060 пацієнтів одужали. За добу зафіксовано 522 нових випадки.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Ковельчанка Показати IP 10 Травня 2020 15:28
В Ковелі буде Італія. Місцева влада не реагує на подібний стан справ. Супермаркети, ринки повні народу. На Привокзальній стихійна торгівля з асфальту. Народ без масок. В чергах соціальна дистанція відсутня. Діти гуляють табу нами як хочуть. Жах!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus