USD 39.70 40.00
  • USD 39.70 40.00
  • EUR 39.75 40.05
  • PLN 9.76 9.92

Декілька днів не виходив на зв'язок: на Волині в будинку знайшли тіло чоловіка

12 Листопада 2022 11:06
11 листопада рятувальники виконували аварійно-рятувальні роботи в смт Турійськ та в Луцьку. В одному з будинків виявили тіло чоловіка.

Про це повідомили у ГУДСНС у Волинській області.

У Турійську за допомогою шанцевого інструменту відчинили замкнені двері в приватному житловому будинку, господар якого уже декілька днів не виходив на зв’язок. На жаль, у помешканні співробітники ДСНС виявили тіло цього чоловіка.

В обласному центрі рятувальники 25 ДПРЧ м. Луцька вирушили за викликом на проспект Волі. На балконі третього поверху перебувала жінка – двері за нею зачинилися і вона не могла потрапити в квартиру. Рятувальники знайшли вихід: вікно в кухні було відчинене, тож висувною драбиною вони піднялися до вікна, увійшли в помешкання, зсередини відчинили балконні двері.

Цього ж дня рятувальники 25 ДПРЧ разом з колегами 2 ДПРЧ виїжджали на гасіння пожежі в приватному житловому будинку у селі Боголюби Луцького району. О 13:57 вони ліквідували горіння, що виникло в кухні, охопило побутову техніку й поширилося на стіни. Імовірно, пожежа трапилася внаслідок короткого замикання електромережі.

Уже цієї доби, 12 листопада, за сигналом тривоги виїжджали рятувальники 21 державного пожежно-рятувального поста смт Голоби, 4 ДПРЧ м. Ковеля та вогнеборці місцевої пожежної охорони села Радошин. У селі Дарівка Голобської територіальної громади вони ліквідували пожежу в дерев’яній господарській будівлі. Причина пожежі встановлюється.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus