USD 39.55 39.85
  • USD 39.55 39.85
  • EUR 39.70 39.90
  • PLN 9.75 9.90

День свободи завжди буде святом для тих, хто творив Помаранчеву революцію, – Карпук

22 Листопада 2008 09:50
«22 листопада – початок Помаранчевої революції, День свободи – є і буде для мене святом завше, як і для усіх людей, що прагнуть, аби Україна була сильною європейською державою», – ствердив у телефонному коментарі «Волинським Новинам» голова Волинської облорганізації НСНУ, нардеп Володимир Карпук.
За словами Володимира Карпука, для нього воно буде символізувати «оце надзвичайне почуття братання людей, світлі погляди, бажання допомогти одне одному і вистояти, яке тоді народилося. Це почуття, яке народ робить нацією, вільним, з’являється не так часто в історії людей».
«Попри негаразди і певне розчарування, ця мить незабутня для тих багатьох людей, хто дійсно був на Майдані і дійсно творив його, а не тих, хто спостерігав осторонь і зараз в злобі радіє, що ці бажання не здійснилися», – наголосив нардеп-нашоукраїнець.На переконання пана Карпука, цей день підняв народ із колін і він став зовсім іншим. Українці мають велике майбутнє попри фінансово-економічну кризу, попри невміння домовитися верхів, попри брак політичної культури. «Основне – те, що люди відчули себе людьми», – зазначив він.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus