USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Депутати громади на Волині вимагають заборонити діяльність УПЦ МП

19 Серпня 2022 17:48
Депутати Павлівської сільської ради під час сесії 19 серпня прийняли рішення про вимогу заборонити діяльність УПЦ на території України.

Про це повідомив депутат обласної ради Андрій Бокоч.

Обранці громади визнали українську православну церкву московського патріархату, що є частиною РПЦ, ворожою та скерували звернення до Президента України, Верховної Ради України, Волинської обласної військової адміністрації з вимогою заборонити її діяльність на території України.

«У той час, коли наші Герої, захисники та захисниці, гинуть на фронтах у війні з російським окупантом, хоробро відстоюючи незалежність та територіальну цілісність нашої країни, російська церква і далі спокійно править на наших теренах. Це – неприпустимо!» – зазначив Бокоч.

Читати ще: На Волині вимагатимуть заборони московського патріархату

Також депутати напрацювали план дій, аби максимально швидко усі парафії Павлівської ТГ перейшли під юрисдикцію ПЦУ.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Отакої Показати IP 19 Серпня 2022 19:01
депутати,читайте Конституцію...не ходіть в цю "вбивчу" секту...не несіть гроші ,все,не "дуріть" і так дурн...люд...
Правда переможе Показати IP 19 Серпня 2022 20:30
Московський патріархат - це секта. Їм ніхто ніколи не давав ніяких повноважень: все брали і придумували самі нагло і людей тримали і тримають у своєму викревленому інформаційному просторі. Пригадайте, як вони знищували церкви. Це нащадки совка, спецагенти кремля !!! В них у росії є церкви з образами сатани, чорні ... Це жахлива і підсткупна пропаганда і маніпуляція людьми, а не церква... Вони вбивають українців. І це правда.
Отакої Показати IP 19 Серпня 2022 21:08
Погоджуюсь.Але ці довб...туди ходять і віддають останні кошти,то вони і мають страждати...якщо ти дурень,то це назавжди.Але на жаль депутати в нас ще більші довб...але обрали їх "ці".

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus