USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Депутати «лікують» волинян на власний розсуд

14 Березня 2014 15:04
«Викроїти» 10 тисяч гривень на лікування 4-річної мешканки Любешівського району вирішили волинські депутати, утім допомогти 22-річній дівчині, яка втрачає зір – відмовились.

Про це стало відомо під час другого пленарного засідання 54 позачергової сесії обласної ради сьогодні, 14 березня.

Так, до голови облради Валентина Вітра із власним запитом звернувся депутат облради Олег Чикида. Він повідомив, що до нього звернулась мешканка Любешівського району Ольга Чубарик з проханням допомогти зібрати кошти на операцію її 4-річної доньки, оскільки сім’я дівчинки перебуває у досить скрутному фінансовому становищі. Зі слів жінки, на лікування малечі необхідно 10 тисяч гривень.

За те, щоб допомогти маленькій волинянці, проголосувало 53 депутати.

Утім, коли Олег Чикида попросив у обранців громади ту ж суму на лікування іще однієї мешканки Любешівського району, 22-річної дівчини, якій терміново необхідна операція на кришталику ока, у залі розпочались гострі дискусії.

Так, депутат облради Михайло Бегаль наголосив, що існує таке поняття, як депутатський фонд. Виділення коштів із якого передбачає низку процедур.

Однак Олег Чикида зауважив, що волинянка різко втрачає зір, тому часу на «бюрократичні процедури» зовсім немає: «Я з такими проханнями звертаюсь у рідкісних випадках. Ви хоч розумієте, що означає у 22 роки залишитись без зору», - запитав він у присутніх в залі.

Однак обранці громади запит не підтримали.

«Якщо кожен скинеться по 100-200 гривень під час сесії – питання й вирішиться. Потрібно використовувати механізми облради, які ми самі й запровадили», - резюмував депутат облради Олександр Свирида.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
лучанка Показати IP 14 Березня 2014 16:26
Депутати у всій своїй красі!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus