USD 39.75 40.04
  • USD 39.75 40.04
  • EUR 39.85 40.10
  • PLN 9.85 10.00

Луцьким захисникам передали на фронт авто від Луцької міськради

9 Листопада 2023 16:45
Луцькі захисники на передовій отримали чергову автівку, придбану коштом працівників міської ради, комунальних підприємств та установ.

Про це повідомив міський голова Луцька Ігор Поліщук.

"Передали для лучан з 82-ї окремої десантно-штурмової бригади повнопривідний автомобіль Hyundai Santa Fe, придбаний за кошти одноденного заробітку, що здають щомісячно працівники міськради в якості допомоги ЗСУ. Автомобіль вже доставлений в зону бойових дій", – йдеться в повідомленні.

За кошти, що здають працівники міськради, комунальних підприємств та установ вже придбано 60 автомобілів, які передані військовим.

Нагадаємо, на останній сесії Луцької міської ради депутати ухвалили рішення виділити 50 мільйонів гривень на закупівлю безпілотних літальних апаратів Збройним силам.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus