USD 39.60 40.00
  • USD 39.60 40.00
  • EUR 39.70 39.95
  • PLN 9.70 9.90

ДФС продовжує «кадрові чистки» на Волинській митниці

22 Вересня 2015 12:04
Державна фіскальна служба звільнила низку керівників та заступників Волинської, Вінницької, Запорізької, Полтавської, Рівненської та Сумської митниць ДФС, начальників окремих митних постів, – йдеться на сайті відомства.

Так, підрозділи внутрішнього аудиту та контролю здійснили перевірки 8 митниць ДФС (Вінницької, Волинської, Житомирської, Запорізької, Полтавської, Рівненської, Сумської та Харківської) з окремих питань організації їх роботи, зокрема і за згаданих напрямків.

Значні недоліки та порушення при організації митного контролю й митного оформлення товарів, транспортних засобів, боротьби з контрабандою та протидії митним правопорушенням були викриті майже на кожній митниці.

Численні випадки ввезення транспортних засобів на митну територію в режимі «транзит» з метою уникнення сплати митних платежів та користування ними на території України.

Матеріали перевірки та відібрані пояснення посадових осіб передані до відповідних підрозділів для з’ясування ознак правопорушень, в тому числі і їх корупційної складової.

Робота по очищенню служби триває.

Раніше Інформаційне агенство Волинські Новини повідомляло, що на Волинській митниці - новий керівник. Виконувачем обов'язків очільника призначили Юрія Мацібору.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Коля Показати IP 22 Вересня 2015 12:26
Де прізвища кого звільнили? Треба такі інформацію опубліковувати а то можна написати звільнили а вони уже в іншій області працевлаштовані. Кого з начальників звільнено? Скільки з них не пройшло люстрацію? А рто на простих спеціалістів КОНКУРС а начальники Законі самі не знають а вимагають з підлеглих.
Анонім до Коля Показати IP 22 Вересня 2015 12:55
Не корчь из себя наивного человека. Идет элементарный передел кормушек.
Саша Показати IP 22 Вересня 2015 18:34
На Ягодині потрібно не тільки начальника і заступників звільняти,а і весь контрабандний відділ.Там 75% хапуг!
Анонім до Саша Показати IP 23 Вересня 2015 09:16
і на Устилузі неменше....

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus