USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Діджеї та ведучі Луцька й Рівного у незвичному амплуа

18 Грудня 2013 08:51
Діджеї та ведучі Луцька та Рівного влаштовують благодійний футбольний матч, де не лише визначать, хто ж із представників нічного життя міст, - краща футбольна команда, а й зберуть кошти для дітей, які потребують допомоги та проживають у дитбудинках.

"Нічний спосіб життя, як правило, мало в кого асоціюється з такими поняттями як здоров'я, порядність, відповідальність та благодійність. Найчастіше – це люди, які сплять цілий день і цікавляться лише алкоголем та розвагами. Але ж усі ми займались або займаємось спортом, цікавимось сьогоденням і задумуємось про людей, які потребують допомоги. На жаль, з тої чи іншої причини не завжди є час та можливість надати реальну допомогу", - йдеться у повідомленні організаторів.

Благодійний футбольний матч між кращими діджеями та ведучими Луцька та Рівного, зі слів активістів, спрямований на досягнення трьох основних цілей:

- соціальна - ми плануємо не лише зібрати матеріальну допомогу, але й привернути увагу ЗМІ та громадськості;

- пропаганда здорового способу життя - покажемо собі і тим, хто на нас дивиться, що спорт - це важливо;

- розважальна (ну, хіба ж щодня випадає нагода побачити улюбленого діджея в амплуа опорного хавбека?).

Отож! Чекаємо кожного з вас в четвер 19.12 о 21:30 в РК «Адреналін Сіті» на 1-ий матч між збірними діджеїв та ведучих Луцька й Рівного. Нашою головною метою є збір коштів, одягу та іграшок для дітей, які їх потребують. Давайте зробимо свято дітям разом! - закликають організатори.

Орієнтовний склад луцької команди: MC Tihiy, Quantum, Orbion, Dustin, Famous, Pasha Lee, Tigre, MC Tamaday, Shmell, Lex. Капітан команди - MC Ясень.

Cписок учасників рівненської команди: revansh, x-ray, sobe, electronick, pee, s.extazy, spider, gonibez.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Читач Показати IP 18 Грудня 2013 12:09
А хто ті такі діджеї? Невже така професія існує? Заглядав у словник - і слова такого немає.
DJ Словник до Читач Показати IP 18 Грудня 2013 14:41
А премія "Коментар року" відходить користувачу під нікнеймом "Читач"!!! ЗІ: Слова "нікнейм" у Вашому словнику швидше за все теж немає. Так що не варто туди заглядати знову.
Тоха Показати IP 20 Грудня 2013 10:34
Привіт. А чому у рівнян команда з 8 спортсменів?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus