USD 39.73 40.00
  • USD 39.73 40.00
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Діяв через соцмережу: на Волині викрили серійного шахрая

17 Серпня 2022 16:17
Володимирські поліцейські викрили серійного шахрая, його підозрюють у щонайменше 6 злочинах. Зловмисник діяв через одну із соціальних мереж. Він входив у довіру громадян та наполягав на оплаті наперед певних послуг, а потім зникав.

ПРо це повідомляє пресслужба поліції у Волинській області.

Так, чоловік розміщував повідомлення про здачу в оренду квартири. Аби нібито притримати помешкання, зловмисник просив скинути передоплату, а після отримання коштів блокував клієнтів.

Окрім цього, аферист також оприлюднював неправдиві оголошення про міжнародні перевезення та евакуацію з місць бойових дій, далі діяв з громадянами за такою ж схемою.

Поліцейські встановили зловмисника – це 31-річний мешканець села Бубнів Володимирського району. Він раніше судимий за скоєння крадіжки та вимагання.

Порушнику вже оголосили про підозру у вчинені 6 шахрайств за ст. 190 Кримінального кодексу України. Наразі правоохоронці перевіряють його причетність до скоєння інших злочинів. Триває розслідування.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus