USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Діти учасників АТО і переселенців відпочинуть у таборі в Замлинні

4 Серпня 2016 22:26
Діти учасників АТО та переселенців відпочивають у літньому таборі. Завдяки волонтерам проекту «Меценати для солдата» та інтеграційному центру «Карітас» 40 дітей віком від 11 до 18 років проведуть тиждень літніх канікул у селі Замлиння, - повідомляє Громадське.Волинь.

Серед сучасників табору є 13 вихованців Любомльського професійного ліцею. Програма відпочинку наповнена різноманітними заходами. Діти граються, слухають розповіді та спілкуються із цікавими людьми. Щодня для учасників табору заняття проводить арт-терапевт Оксана Соловей. Зокрема, у вівторок, 2 серпня, діти робили картини із вовни.

«Переважно за тими малюнками, які я бачу, це якесь ресурсне місце. Місце, де бували учасники: море, озеро… Або якась тваринка улюблена, яка теж додає позитиву», – ділиться спостереженнями арт-терапевт.
«Це проводиться для того, щоб діти трохи відпочили, щоб змінили оточення», – наголошує співорганізатор табору, директор інтеграційного центру «Карітас» отець Ян Бурас. Самі учасники задоволені своїм перебуванням у таборі та кажуть, що готові залишатися там «хоч місяць».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
аватар Показати IP 5 Серпня 2016 09:40
день в ато кормить все життя і всю сімю

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus