USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Діти з Луганська їдуть у Луцьк

4 Червня 2014 10:18
Діти з Луганська, які зараз перебувають у Рівному, приїдуть і до Луцька. Школярів запросили, щоб розвіяти міфи про “злих бандерівців”, – повідомляє телеканал Рівне-1.


«Єдина країна — Єдиная страна: Рівне і Луганськ — разом». Так школярі Рівного зустрічають ровесників з Луганська. Їм подарували футболки з надписом про єднання.

11 луганських дітей запросили за програмою «Схід і Захід — разом». Усі вони учні 8-10 класу, відмінники та переможці олімпіад. Зізнаються, нікому не було лячно їхати на Захід.

Луганські діти відпочиватимуть у місцевому санаторії. У кімнатах житимуть утрьох. Умовами дівчатка задоволені. Після першого дня перебування у Рівному десятикласниця Анна просить жителів Луганщини не вірити в міф про «злих бандерівців».

Через десять днів до Рівного мають приїхати школярі з Донецька, проте групу не можуть сформувати через боязнь батьків. Всі витрати на відпочинок діток зі Сходу себе взяла влада Рівного.

Луганські школярі відвідають Дубенський замок, побувають у Львові, Луцьку та Почаєві.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
Лучанка Показати IP 4 Червня 2014 10:27
Чудово! Це найкращий приклад єдності українців! Я захоплююсь останнім часом міською владою міста Рівне.
так Показати IP 4 Червня 2014 11:12
Гузя, Данильчука, Пирожика... нехай їм покажуть і тоді міфи "розвіються"!:)))
до так Показати IP 4 Червня 2014 13:21
Чому зразу ж за Гузя Данильчука Пирожика візьми та запроси 2-3 дітей додому покажи як Ви живете та оздоров у Лісовій пісні так неділь 3 так у них і розвіються міфи покажи приклад .
отак до до так Показати IP 4 Червня 2014 13:39
Нехай Яценюк, Парубій, Турчинов, Аваков, Пашинський... оздоровлюють!
Наполеон Показати IP 4 Червня 2014 13:46
Я думаю что приехали деьи тех кто и так не верил в миф о бандеровцах.те кто верили вэту муть все равно не пустили б свое чадо . Больше похоже на показуху

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus