USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Сім'ї волинських міліціонерів святкували

3 Січня 2015 16:36
Діти правоохоронців разом із батьками та казковими персонажами спільно молилися за Україну і мир на землі та виконували різдвяні піснеспіви. Про це повідомляють у прес-службі волинської міліції.

Аби розділити дитячу радість на новорічний ранок для дітей працівників міліції, що відбувся у волинському облмуздрамтеатрі, завітали начальник УМВС України у Волинській області Петро Шпига та настоятель Свято-Георгіївського храму протоієрей Олександр Мазурак. Організувала ж свято малюкам обласна профспілкова організація.

Головний міліціонер області привітав присутніх із новорічними та різдвяними святами.

"Бажаю вам у новому році миру, позитивних досягнень, щастя, успіху і благополуччя, достатку, злагоди і спокою, а також міцного здоров’я і Божого благословення. Нехай втішними будуть результати вашої праці і виправданими сподівання! А ваші діти нехай будуть здоровими і слухняними", - зазначив Петро Шпига

Своєю чергою, протоієрей Олександр Мазурак благословив сім’ї міліціонерів і побажав усім гарного настрою і всіляких гараздів.

"Прийдешній рік хай буде світлий, щасливий та мирний, а Різдво Христове наповнить серце любов’ю, надією і вірою", - побажав настоятель.

Голова Волинської обласної профспілкової організації атестованих працівників органів внутрішніх справ Володимир Буравський розповів, що такі свята організовують не вперше.

"Наша профспілка завжди організовує для дітей міліціонерів такі новорічні свята. Дуже приємно, що цьогоріч до нас завітала неймовірна кількість гостей. Тож хочу привітати всіх із Новим Роком та побажати миру, злагоди, благополуччя та добра", - зазначив Володимир.

Традиційно вітали діток Дід Мороз та Снігуронька, інші казкові персонажі. А завершилося свято цікавим театралізованим дійством за участю акторів волинського обласного музично-драматичного театру.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 13
Я Показати IP 3 Січня 2015 17:40
Буравський як раніше нічого не робив так і зараз нічого не робить. Все тільки показуха. А зато цілий полковник.
Ти до Я Показати IP 3 Січня 2015 17:52
Взагалі то мова у статті не про Буравського! Маєш що сказати - йди і особисто скажи, якщо оч...о не жим-жим!:)
Опанас Показати IP 3 Січня 2015 17:53
двояке відчуття.... ніби діти.... і в той же час мєнти...
ВОНА до Опанас Показати IP 3 Січня 2015 20:07
"Мєнт" це не клеймо, в цих людей також є діти які теж хочуть свята!
Инна до Опанас Показати IP 4 Січня 2015 11:15
коментар було видалено
свидомий до Опанас Показати IP 7 Січня 2015 19:38
коментар було видалено
свидомий до Опанас Показати IP 7 Січня 2015 20:15
коментар було видалено
пр Показати IP 3 Січня 2015 17:53
Новость года. . . . ?????
тюю Показати IP 3 Січня 2015 17:55
коментар було видалено
зі свята Показати IP 3 Січня 2015 18:22
Я з дитиною був на виставі на 10-00 год. А дітям ментів влаштували ранок окремо. Цікаво? Щоб показати "зверхність", чи відокремити від інших дітей, аби ментівські їх не покусали? Ще й з попом. Попи, куди не плюнь, то вони там. Замінили секретарів парткомів, проігнорувавши статтю Конституції про те, що держава світська.
яй до зі свята Показати IP 3 Січня 2015 20:10
До чого тут зверхність? Просто людей було дуже багато, навіть не всі помістились в театрі! Люди схаменіться!!!!!!!!!!!!! Це ж діти!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ми для них все в житті робимо!!!!!!!!!!!!!!!!!
Мент Показати IP 3 Січня 2015 19:13
Все добре тільки піп московський.
аяяй Показати IP 3 Січня 2015 20:15
Праздник для детишек-очень хорошо,Но вопрос при чем да и зачем там Шпыга да еще и с попом,неужели детишкам было интересно слушать его выступление?Уже и на праздниках делают себе пиар.Просто невыносимо уже смотреть на все это.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus