USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Для дитячих будинків Волині збирають речі. Список

11 Грудня 2015 09:46
Допомагаючи іншим ми допомагаємо собі, - звертаються до усіх небайдужих волинян волонтери, які просять долучитися до збору речей для Крупінського навчально реабілітаційного центру у Ківерцівському районі та Будинку дитини у Рожищі. Про це інформує в мережі Інна Слива‎.

"Шановні мешканці Луцька та Волинської області! Розпочато збір необхідних речей на дитячі будинки у Ківерцях та Рожищі! Спільними зусиллями ми зробили великий подарунок нашому Луцькому будинку дитини, тепер у Вас є можливість потішити і інших діток, які позбавлені батьківської опіки, любові та піклування... Дітки віком від 4 до 17 років чекають нашої підтримки... Кожен з нас може докласти краплинку у спільну справу! Велике прохання робити репост! Спільними зусиллями ми подаруємо наше тепло і увагу і іншим малюкам...", - йдеться у повідомленні.

Долучайтесь до групи Допомога дітям-сиротам!

Список необхідних речей для дитбудинку:

- миючі засоби для туалетів, засіб для миття посуди "Бджілка";

- засоби гігієни (мило, зубна паста, зубні щітки, розчіски, шампуні, прокладки);

- канцтовари (зошити клітина, лінійка, коса лінійка, ручки, олівці, резинки, стругалки, кольоровий папір, картон, блокноти для нотаток, олівці кольорові, клей, фарби, стаканчики для пензликів, пензлики, ватмани);

- медикаменти (парацетамол, ацетил саліцилова к-та, ібупрофен, супрастин, ніфуроксазид, смекта, амброксол, спреї для горла, відхаркуючі засоби.

-одяг.

Телефони: (050) 98 07 884 - Каріна, (050) 33 99 997 - Інна.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Олександр Сергійович Показати IP 12 Грудня 2015 00:51
Доброго дня. Надайте будь-ласка адресу найблищого віділення ; "Нова Почта" . Електрона почта для відповіді. [email protected]

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus