USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Для Путіна готують секретний план евакуації «Ноїв ковчег». Що відомо

7 Грудня 2022 22:32
Кремль готує секретний план з евакуації російського диктатора Володимира Путіна до Латинської Америки у разі поразки Росії у війні проти України.

Про це повідомляють росЗМІ з посиланням на колишнього спічрайтера Путіна Галлямова. За його словами, проект носить назву «Ноїв ковчег» і його готують з весни поточного року передає УНІАН.

Зазначається, що спочатку для втечі Путіна розглядався Китай, але в Кремлі побоюються, що китайці не люблять тих, хто програв, тому зараз у пріоритеті для евакуації Аргентина і Венесуела.

За словами Галлямова, «Ковчегом» займається голова «Роснафти» Ігор Сечин, в якого нібито склалися хороші особисті стосунки з президентом Венесуели Ніколасом Мадуро.

Також повідомляється, що до евакуації готується не тільки Путін. Посвідку на проживання та нерухомість у Венесуелі активно купують топчиновники Кремля. Держслужбовці рангом нижче оформляють посвідку на проживання у Парагваї, Еквадорі та Аргентині.

Війна в Україні: останні заяви Путіна

У середу, 7 грудня, під час засідання Ради з розвитку громадянського суспільства та прав людини Володимир Путін заявив, що війна в Україні може стати «тривалим процесом». Він назвав «значущим результатом» розв’язаної проти України війни «появу нових територій». Також президент РФ заявив, що «Азовське море стало внутрішньою водоймою РФ».

Крім того, Путін видав, що «загроза ядерної війни наростає, чого гріха таїти».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Пан Тадеуш Показати IP 8 Грудня 2022 07:43
Евакуюйся вже нарешті вслід за кораблем, сука

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus