USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.20 39.50
  • PLN 9.71 9.93

Для нового дитсадка за ТАМ-ТАМом вже призначили завідувача

19 Вересня 2012 14:39
Створення дитсадка №40, що у 55-ому мікрорайоні Луцька, погодили члени постійної комісії міськради з питань освіти, науки, культури, мови під час засідання 19 вересня. Щоправда, депутати бідкалися, де у бюджеті міста взяти додаткові кошти на функціонування закладу.

Трохи більше мільйона гривень треба додатково передбачити у бюджеті міста на потреби нового дитсадка до кінця року, розповів начальник управління освіти Луцької міськради Олег Гребенюк.

З його слів, лише на оплату праці й нарахування потрібно буде витратити понад 350 тисяч гривень, ще майже 120 тисяч ‒ на оплату за спожиті енергоносії.

Гребенюк додав, що наразі завершуються внутрішні роботи у щойно зведеному приміщенні дитсадка, уже замовлені меблі, попередньо призначено завідувача закладу.

Очолити дитсадок має Ольга Швардовська, яка, за словами головного освітянина міста, має належний досвід роботи в освітній галузі. У колективі закладу, стверджує Гребенюк, ‒ здебільшого молоді педагоги і техперсонал.

У дитсадку працюватиме 10 груп з розрахунковою кількістю 200 вихованців. «Але, виходячи з практики, то буде не менше 250 дітей», ‒ наголосив Гребенюк. Він додав, що наразі у черзі в дитсадки – понад тисяча маленьких лучан і найбільше з них мешкає у 33 і 40 мікрорайонах Луцька.

Голова постійної комісії міськради з питань освіти, науки, культури, мови Анатолій Пархом’юк закликав колег підтримати ініціативу відкриття закладу вже цього року, але зауважив, що складно буде передбачити кошти з міського бюджету на функціонування дитсадка. Депутат припустив, що можна спробувати долучити до цієї справи спонсорів і меценатів.

Зрештою, комісія підтримала проект рішення. Втім, остаточно щодо цього питання визначаться депутати під час чергової сесії Луцької міськради, що запланована на 26 вересня.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 16
наталія Показати IP 19 Вересня 2012 14:59
Бідні батьки, меценати і спонсори - це ви.
дідо Показати IP 19 Вересня 2012 15:17
Коли по всіх школах та дитсадках області рекетують батьків навіть на елементарні речі,чинуші витрачають мільйони на показушний дитсадок.
Інна Показати IP 19 Вересня 2012 15:22
Це точно так. Кожна група буде купувати заново меблі і все інше.Гроші будуть дерти на свід розсуд.Отаке наше життя, я це вже знаю здала дитя в садочок вступних всіх разом 900 грн.
КОРОЛЕВА Показати IP 19 Вересня 2012 15:48
Батьки і так давно скрізь спонсори, а от те що буде ще один ДНЗ вітається, у цьому заселеному молоддю районі дуже бракує дитсадка!!!
Лучанка до КОРОЛЕВА Показати IP 19 Вересня 2012 16:41
Тобі з твоїм "ніком" тільки в садку і королевою працювати)))... Ніхто тут не каже,що не вітається, крім фарбування в блондинку чи брюнетку,корекцій нігтів,як у баби Яги, депіляцій ще навчися читати!!!І не буде тобі ціни не в Золоті, не в Севені, ні в Версалі і ні на Рівненській=))))!!!
Лучанці до Лучанка Показати IP 19 Вересня 2012 17:42
Фу яка ви хамка...Мені шкода вас, а також жителів Рівненської, які через ваших я так розумію протеже навіть маршрутку на зупинці почекати спокійно не можуть. На рахунок садочка освітяни молодці, чим більше навчальних закладів, тим менше неосвітчених лучанок. Перепрошую за помилки в правописі На те, що ви можливо насмілитесь назвати критикою не реагую
укб Показати IP 19 Вересня 2012 16:20
якщо мова йде про садок в 55 мікрорайоні разом із школою то там вже куплена за державні кошти вся мебель і обладнання для кухні Все куплено!
Лучанка Показати IP 19 Вересня 2012 16:22
Саме смішне,що на бюджет рос. мови у 5 школі-ЗНАЙШЛИ КОШТИ, А ДЛЯ ДОПОМОГИ РЕАЛЬНОЇ У М. ЛУЦЬК, ДЛЯ ДОПОМОГИ БАТЬКАМ, ЯКИМ НИНІ РЕАЛЬНО ДУЖЕ ВАЖКО У ВАС КОШТІВ НЕМА,зі своїх віддайте, які ви крадете собі на Тойоти,Лєксуси, відпочинки закордоном та на будинки 3 поверхові!!! Надоїло оце читати,відкривайте і не парте мізки людям,всі кошти є, менше розкрадати-розподіляти дійсно як треба,а не як хочемо,бо боїмося верхів-тожі все буде ок.!!!
дідо Показати IP 19 Вересня 2012 16:43
Креща би Клімчук наказав звільнити державними організаціями дитсадки на Кравчука,Ярощука,Шевченка,Чехова та Ківерцівській
Таня до дідо Показати IP 19 Вересня 2012 22:28
Дідо маладца!!!! Так воно і є. Роздерибанили нормальні дитсадківські приміщення і мовчок. Всі в темі і всім класно. А не зробити б реприватизацію і під суд тих хто дозволив це зробити. Були б зайві дитячі закліди - законсервували б на певний термін. Що говорити - був би дідо Сталін, то багато можновладців понюхали б бетонну стінку в останній раз. сЛУГИ народу.
анна до дідо Показати IP 19 Вересня 2012 22:46
І також на Конякіна, якщо 40 найбільш потребує вільних місць.І непотрібно було б нові відкривати.
Королева Показати IP 19 Вересня 2012 19:36
Шановна Лучанка,що Вас так образило в моєму коментарі....Чи ви комплексуєте перед моїм ніком....Розсмішила.............Дякую!
Лучанка до Королева Показати IP 20 Вересня 2012 10:16
Розсмігила мене ти:) А зараз ще більше)))... Гарного дня та позитивного настрою))) Королевами стають поч. принаймі у якому віці=) і хто))), а ти сиди тут собі і не мяукай...,ок.?:)Бі хеппі,май діа)))...
Для декого не садочок треба відкрити а заклад з інклюзивним навчанням. Не треба бути такою ображеною на життя пані Лучанко до Лучанка Показати IP 20 Вересня 2012 12:49
Шкода мені Вас
Це що? до Лучанка Показати IP 20 Вересня 2012 13:44
Хтось .... п1д н1ком Лучанка пише скр1зь хамськ1 коментар1. Свое 1м'я та координати слабо залишити, чи лише в 1нтернет1 така крута?
реготун Показати IP 20 Вересня 2012 07:53
Призначили завідувачку новим садочком...Оце подія! А в ТСН це покажуть:)

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus