USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.80 9.95

Дмитрук каже, що Київ дасть Волині 40-50 мільйонів субвенцій

6 Серпня 2008 14:10
Заступник голови облдержадміністрації Василь Дмитрук під час профільної наради зазначив, що формування переліку об’єктів, які фінансуватимуться в 2009 році за рахунок субвенцій із державного бюджету, відбуватиметься рейтингово. Про це 6 серпня інформує репортер «Волинських Новин».
За словами Василя Дмитрука, на рівні ОДА визначені пріоритетні об’єкти, які фінансуватимуться із державних субвенцій у першу чергу. Ними стануть перехідні об’єкти, які залишились незавершеними із попереднього року, структури обласної комунальної власності (сфера охорони здоров’я, освіти) та об’єкти середньострокової перспективи (до 2011 року).
Як сказав чиновник, усього заявок на виділення субвенцій із держаного бюджету прийшло на суму близько 150 мільйонів гривень. Василь Дмитрук висловив думку, що можливо із Дербюджету нададуть близько 40 - 50 мільйонів гривень. Ця цифра не точна, оскільки бюджет наразі не сформований, - додав він. 
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus