USD 39.50 39.82
  • USD 39.50 39.82
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.92

До уваги родичів полонених бійців

3 Грудня 2014 11:34
Керівник ГО "Офіцерський корпус" генерал-полковник Володимир Рубан звернувся до родичів бійців, які перебувають у полоні, з застереженням.

Останнім часом невідомі особи зв’язуються по телефону з рідними полоненого і, назвавшись представниками Центру звільнення полонених, просять надіслати фото полоненого бійця.

Володимир Рубан інформує, що офіцери Центру не займаються збором фотографій, і просить громадян дуже уважно ставитися до таких прохань.

Про це повідомляє Центр звільнення полонених у Фейсбуці.

«Згідно з наявною інформацією, від деяких осіб стали надходити дзвінки на телефони родичів полонених або безвісти зниклих з пропозицією надати фотографії розшукуваних, тих, кого чекають вдома. Нібито від імені офіцерів нашого Центру. Нібито у зв'язку з втратою важливої інформації.

Увага! Центр звільнення полонених (Громадська організація "Офіцерський корпус") не займався і не займається збором фотографій полонених / безвісти зниклих.

Пропонуємо дуже уважно ставитися до такого роду прохань!», - йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, у списку полонених на Донбасі перебувають 650 українців. Серед них - волииняни, зокрема, бійці 51 бригади, батальйону "Світязь", добровольчих батальйонів. Як повідомляло Інформаційне агентство Волинські Новини, зі 165 полонених бійців 51 ОМБ визволили 119. Ще 46 бійців 51 бригади досі перебувають в полоні терористів.

ЧИТАТИ СПИСКИ ВИЗВОЛЕНИХ З ПОЛОНУ

Раніше ІА Волинські Новини повідомляло, що волонтери досягли домовленості, що зможуть доправити адресні передачі полоненим бійцям з Волині, які перебувають у приміщенні СБУ в Донецьку.

ЧИТАТИ ЩЕ: ІСТОРІЯ ОДНОГО ЧЕКАННЯ. ВИЗВОЛЕННЯ З ПОЛОНУ БІЙЦЯ 51 ОМБ


Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Редакція сайту прийняла рішення тимчасово закрити коментування під новинами, які стосуються військових подій на сході.
В Україні триває війна, зокрема інформаційна. Таким чином, ми не можемо допустити, щоб ресурс Інформаційного агентства Волинські Новини використовували як майданчик для дестабілізації ситуації.


Утім нам важлива думка нашого читача, тож запрошуємо до обговорення публікацій на сторінках агентства в соціальних мережах.




Система Orphus