USD 39.60 40.00
  • USD 39.60 40.00
  • EUR 39.70 39.95
  • PLN 9.70 9.90

До Луцька їдуть гості з Ради Європи

12 Червня 2012 12:41
В обласному центрі Волині хочуть поліпшити взаємодію культур, присутніх у громаді, приєднавшись до міжнародної програми «Інтеркультурні міста». Зокрема для цього в Луцьку проведуть Форум інтеркультурних міст.
Про це 12 червня під час оперативної наради в мерії розповіла начальник управління культури Тетяна Гнатів.
З її слів, Луцьк приєднується до міжнародної програми «Інтеркультурні міста». «Учасники програми аналізують свою форму управління, політики та публічного дискурсу з точки зору інтеркультурності, тобто, взаємодії різних культур, присутніх у громаді», - зауважила посадовець.
Також вона розказала, що в українська мережа інтеркультурних міст складається з 11 населених пунктів. «В європейських країнах до неї приєдналося 21 місто, ще 25 міст стали асоціативними членами мережі», - додала Гнатів.
Окрім цього посадовець повідомила, що в Луцьку 14-17 червня відбуватиметься Форум інтеркультурних міст, учасниками якого будуть представники Ради Європи, посли європейських держав, представники місцевої влади,громадських організацій.
«Передбачено проведення пленарних засідань, де обговорюватимуть питання культурної ідентифікації та інтеграції… Найголовніша подія Форуму – підписання угоди про співпрацю між Радою Європи, Міністерством культури та Луцьком як представником мережі українських культурних міст», - відзначила Гнатів.
Насамкінець вона розповіла, що цьогорічне мистецьке свято «Ніч у Луцькому замку» відбуватиметься в межах проведення Форуму.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
стефа Показати IP 12 Червня 2012 13:36
якась куйня!
Лучанка Показати IP 12 Червня 2012 13:47
Чекаємо, чекаємо:) А ще особиво того випадку коли буде фуршет і в нашого мера відразу після 50г. винця чи коньячку буде ніс червоний, тоді точно все стане про наше місто зрозуміло=) Вже був космос, а ми хто?:)
ЛуАЗ Показати IP 12 Червня 2012 16:20
Маємо змогу терміново переобладнати тролейбус-"крокодил" під пересувний туалет. Потрібен тягач. Нашим гостям - всі умови!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus