USD 39.75 40.04
  • USD 39.75 40.04
  • EUR 39.80 40.10
  • PLN 9.85 10.00

Допоміг виїхати 238 ухилянтам: на Волині повідомили про підозру директору благодійного фонду

12 Травня 2023 18:12
Директору одного з волинських благодійних фондів повідомили про підозру у службовому підробленні та сприянні в незаконному переправленні військовозобов’язаних чоловіків через державний кордон.

Про це повідомили у прокуратурі області.

За даними слідства, підозрюваний видавав офіційні листи із неправдивими відомостями про «волонтерів» фонду, які виїжджатимуть з України по гуманітарну допомогу.

Це забезпечувало безперешкодний виїзд за кордон військовозобов’язаних чоловіків.

Таким чином в умовах правового режиму воєнного стану в Україні було організувано переправлення 238 осіб, які в Україну не повернулися.

Вирішується питання про обрання підозрюваному запобіжного заходу.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
Правда Показати IP 12 Травня 2023 18:42
І хто це той "секретний"дядько,може вже пора йому відвідати ТЦК,а якже,він же секретний виродок...і вивіз таких же лоботрясів як і сам.
Леонтій до Правда Показати IP 12 Травня 2023 19:18
Ви, я бачу, правду рубаєте з окопа надзвичайно оперативно
Правда Показати IP 12 Травня 2023 20:26
Окрім окопа в твоїй макітрі більше і немає слів,піду захищати і дітей і онуків,хоч вже в віці,а такі оболтуси будуть трястися десь в Польщі і боятися приїхати навіть на похорон своїх батьків.Згинь виродку.
Леонтій до Правда Показати IP 13 Травня 2023 13:41
Друже, я щиро радий за Вас, що маєте нащадків. На мене ж без зверхності жінки не дивляться. Не знаю як так сталось, але з прагматичної точки зору, а не лише на емоціях, їм значно перспективніше парубків для створення сім'ї з нащадками шукають по забугорщинах, на жаль. Можливо просто привілейований клас випускають, може ще щось. Ось Вам дійсно є за кого, а що хочете з тих ухилянтів без роду-племені, що взяти з люмпена? Ухилянти теж корисні. Так хоч воєнком собі хату побудує, ґелендваґена купить, яка-не-яка, а допомога військовим з наполегливо добутим званням
Віктор Показати IP 12 Травня 2023 22:35
Правда, тотчого ти ще не там, клоун. Ти тільки балтаєш, як і інші. Всі хочуть воювати чужими руками.
Правда Показати IP 13 Травня 2023 07:52
Допомога в ухиленні-це кримінальний злочин.Всі є в базі даних і розплата все одно настане і також знавага від суспільства і постійний осуд,вже промовчимо про ваших дітей,а потів і внуків...будеш "балтати"в іншому місці,так що тремти.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus