USD 39.40 39.70
  • USD 39.40 39.70
  • EUR 39.63 40.00
  • PLN 9.80 9.95

Дорогу Луцьк–Клепачів відремонтують за 7 мільйонів

27 Червня 2018 13:42
На поточний середній ремонт автомобільної дороги Луцьк–Жидичин–Кульчин–Клепачів–Т-03-09 спрямують 6,878917 мільйона гривень.

Тендер для визначення виконавця послуг департамент інфраструктури та туризму Волинської облдержадміністрації оголосив 26 червня через систему електронних закупівель. Пропозиції прийматимуть до 27 липня. Аукціон, своєю чергою, має відбутися 3 вересня.

Йдеться про ремонт відрізка дороги протяжністю 1,6 кілометра з облаштуванням велосипедної доріжки завдовжки 316 метрів.

Ремонтні роботи планують завершити до 31 грудня 2019 року. Вони включатимуть влаштування дорожнього одягу, відновлення профілю щебеневих покриттів, дорожніх корит, очищення ділянки від чагарників, прокладення велосипедної доріжки, встановлення дорожніх знаків і бар’єрного металевого огородження, нанесення горизонтальної розмітки тощо.

Гарантійний термін експлуатації дороги становитиме три роки. У випадку виявлення дефектів, пов’язаних із неналежною якістю послуг, підрядник зобов’язується усунути їх за власний рахунок.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus