USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.94

Дорогу Марковичі–Бистровиця відремонтують цьогоріч

27 Серпня 2019 20:25
До настання зими в Горохівському районі планують здійснити поточний дрібний ремонт автомобільної дороги загального користування місцевого значення С 030212 Марковичі–Скобелка–Бистровиця.

Відкриті торги для визначення підрядника оголосив департамент регіонального розвитку та житлово-комунального господарства Волинської облдержадміністрації. Тендерні пропозиції прийматимуть до 5 вересня, аукціон має розпочатися наступного дня.

Очікувана вартість поточного дрібного ремонту дороги – 1,94 мільйона гривень. Цю суму скерують із бюджетних коштів.

Роботи включатимуть планування узбіч, розроблення ґрунту, розлив в’яжучих матеріалів, влаштування вирівнювального шару, ущільнення асфальтобетонного шару тощо.

Поточний ремонт дороги Марковичі–Скобелка–Бистровиця хочуть закінчити до 1 грудня цього року. Підрядник гарантуватиме якість виконаних робіт протягом одного року.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus