USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.94

Дорожня розмітка в Луцьку обійдеться у 2 мільйони

26 Лютого 2018 18:23
У Луцьку оголосили тендер на виконання робіт з нанесення дорожньої розмітки загальною вартістю 2 мільйони гривень.

Відповідно до тендерної документації, у місті наноситимуть розмітку як спеціальними фарбами, так і холодним пластиком. Усі роботи планують завершити до листопада 2018 року, пише Волинь24.

Загалом у Луцьку «розмалюють» понад 9 тисяч метрів квадратних доріг.

«Ми кладемо пластикову розмітку лише на капітально відремонтованих дорогах. Немає сенсу платити такі великі гроші і робити пластикову розмітку на шляхах з ямами. Пластик себе виправдовує і не зникає після снігу», - зауважив директор департаменту ЖКГ Юрій Крась.

Він додав, що метр пластикової розмітки обходиться у чотири рази дорожче, ніж звичайної.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
жора Показати IP 26 Лютого 2018 21:05
в прошлому році вітратили 1 лям 700 тис, розмітку анонсували як люмінісцентну. може потрібно прокуратуру підключати і по гарантії получиться безкоштовно???
Лучанин Показати IP 26 Лютого 2018 22:22
Чому в Польщі її малюють раз і на багато років , і вона не стриається її завжди видно і в день і вночі . А в нас зараз витратять 2 мільйони і вона вже літом затреться . Треба думати!!!! Візьміть рекомендації в Польщі, які вони використовуються технології. Чому все в Україні через робиться через с##ку?!!!!
@ до Лучанин Показати IP 27 Лютого 2018 08:10
Раз зробити добре а потім що без роботи це не по-нашому Стабільно як небуття і постійно це наше.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus