USD 39.60 40.00
  • USD 39.60 40.00
  • EUR 39.70 39.95
  • PLN 9.70 9.86

Дощ – не завада: вулицями Луцька пробігло понад 200 спортсменів. Фоторепортаж

6 Травня 2019 12:30
Дощ не став завадою для 228 бігунів, які 6 травня взяли участь в легкоатлетичній естафеті, присвяченій сімдесят четвертій річниці перемоги над нацизмом у Другій світовій війні.

59 легкоатлетична естафета стартувала від центрального входу до Меморіального комплексу «Вічна Слава».

Незважаючи на рясний дощ, вже о десятій годині до місця старту почали сходитися учасники змагань, а тим часом поліції почала перекривати центральні вулиці міста. Організатори одразу ж повідомили, що учасники стартують при будь-якій погоді. Вони також звернули увагу учасників на небезпечність ділянки дистанції на вулиці Богдана Хмельницького, адже там прокладена бруківка, тож існував підвищений рівень травматизму.
Учасник змагань Дмитро, який є студентом Луцького коледжу рекреаційних технологій і права, розповів, що не вперше приймає участь у цих змаганнях, тож настрій в нього бойовий. Жартома він зауважив, що в його команди не має суперників, тому вони сьогодні обов’язково виграють.
Маршрут забігу пролягав проспектом Василя Мойсея (старт навпроти центрального входу до Меморіального комплексу «Вічна Слава») – вул. Винниченка – вул. Словацького – вул. Богдана Хмельницького – вул. Сенаторки Левчанівської – вул. Глушець – вул. Паркова – пр. Волі – вул. Шопена – пр. Василя Мойсея (фініш навпроти центрального входу до Меморіального комплексу «Вічна Слава»). Загальна дистанція естафети склала 4 тисячі 560 метрів. Зі слів організаторів, зазвичай таку дистанцію лідери пробігають за 11 хвилин, а всі команди вкладаються в 20 хв.
У підсумку, третє місце здобула команда Луцького педагогічного коледжу, друге – команда Академії рекреаційних технологій та права. Ну а першою цьогоріч стала команда Східноєвропейського національного університету імені Лесі Українки, яка була переможцем першої групи минулого року.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 15
лучанин Показати IP 6 Травня 2019 12:37
Крім дороги більше немає де бігати?
Лучанка Показати IP 6 Травня 2019 14:19
Перекрити одну з головних вулиць міста,створити величезний затор. Невже немає де бігати???????
Марафонець Показати IP 6 Травня 2019 15:10
Правильно, що перекрили, ходіть більше пішки, а то стали як пишки.
легкоатлет до Марафонець Показати IP 6 Травня 2019 15:48
потрібно такі заходи робити у вихідні дні коли транспорту менше в місті, а в робочий понеділок перекрити весь рух містом практично не є правильним. ми ж йдемо в європу, все для людей, а тут створили колапс і не тільки для легковиків, а для людей в маршрутках та особливо у тролейбусах. міській владі перш за все потрібно думати про людей, а потім про забіг під дощем
Діректор Показати IP 6 Травня 2019 15:35
Для тих то розкричався *невже нема де бігати*, то цей марафон выдбуваэться кожного року перед 9-м травня. І в більшості країн часто перекривають дороги для марафонів, вело перегонів, мото перегонів ітд. Тому якщо ви вдруг не попадете на свою улюблену дорогу один раз врік, то нічочго страшного, не помрете!
Анонім до Діректор Показати IP 6 Травня 2019 19:00
І що?Ти малолітня істота,коли ти підростеш і якимось чудом в тебе будуть діти і ти будеш до них поспішати,якась овечка буде бігати і ти не зможеш за неї потрапити до дітей,тоді ти заспіваєш іншу пісню.Телята,якщо всі підуть топитись і ти підеш,бо дорогу кожного року перекривають,це що закон,правило,традиція?
Анонім Показати IP 6 Травня 2019 16:22
Четверть века пустует взлетно -посадочная полоса аэродрома в Луцке,Крупе....бегайте.прыгайте,никому не помешаете ,все наглядно .доступно НИКОМУ мешать не будете....только вот пиара организаторам будет меньше.
Анонім до Анонім Показати IP 6 Травня 2019 19:35
Вже непустуе років чотири
Лучанка Показати IP 6 Травня 2019 16:24
Діти в таку погоду бгати??? Скільки з них захворіє? Через погоду не можна було перенести?
777 Показати IP 6 Травня 2019 16:46
Спорт це добре для молоді і для всіх, перекрити вулиці в початок робочої неділі це пагано, хочаб бігалиб після робочого дня а бо в ночі з фанаріками))))
Хтось з сорокового Показати IP 6 Травня 2019 17:03
Канфета, ну ти й мощно стартанув)
парєнь з дінамо до Хтось з сорокового Показати IP 6 Травня 2019 19:37
да-да, он харош
1111 Показати IP 6 Травня 2019 18:56
Повезло що старий ринок не робив..це взагалі ппц було б
Sapiens Показати IP 7 Травня 2019 10:03
А для чого хвалитися було стільки часу легкоатлетичними суперовими доріжками на стадіоні?!? А "якщо дощ - не завада", то й у вихідні можна було б організувати, а не змушувати пасажирів міського транспорту ходити по дощі або витрачати НЕзайві гривні на пересадки.
Депутат Показати IP 7 Травня 2019 14:02
Чого падалко вже не бігає? В кохання вирішила погратись ? Ну то ненадовго

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus