USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Дружині Чернецького «світить» кримінал

13 Травня 2011 15:29
За фактом ДТП за участю дружини бізнесмена і депутата Луцької міськради Олега Чернецького порушили кримінальну справу.
Про це 13 травня під час прес-конференції в УМВС України у Волинській області розповів начальник УДАІ в області Володимир Поліщук.
Нагадаємо, що пізно ввечері 5 лютого на вулиці Львівській у Луцьку трапилась аварія. Авто, за кермом якого була нетвереза жінка, влетіло на пост інспекторів ДАІ, і ще на одну машину, яку даішники зупинили для перевірки.
Як стало відомо згодом, за кермом автомобіля перебувала дружина бізнесмена і депутата Луцької міської ради Олега Чернецького.
Начальник УДАІ УМВС в області Володимир Поліщук розповів, що він особисто виїжджав на місце автопригоди.
Причиною такої швидкої появи керівника обласної ДАІ стало те, що на місці пригоди постраждав його підлеглий, зазначив Поліщук. Крім того, правоохоронець відкинув будь-які намагання пов’язати його приїзд з дружніми чи родинними стосунками із сім’єю Чернецьких.
«Я взагалі їх не знаю. А чому я так швидко виїхав? Бо там був мій підлеглий. І я як керівник мав прямий обов’язок там з’явитися. В мене з ними немає ніяких родствєнних связєй. І цю жінку я не знаю, а його (Олега Чернецького, – «ВН») я бачив лише по телевізору», – пояснив Поліщук.
За словами керівника ДАІ, інспектор, який постраждав у ДТП, ще до роботи не приступив, він перебуває на лікуванні.
Міліціонер розповів, що за фактом ДТП порушено кримінальну справу, проводяться експертизи, триває слідство.
Наскільки воно може затягнутися, Володимир Поліщук відповісти не зміг, мотивуючи це тим, що слідче управління не підзвітний йому структурний підрозділ міліції.
«Там є потерпілі, там є матеріальні збитки, тому точно є порушена кримінальна справа. Розслідування може тривати протягом двох місяців. А потім з дозволу прокуратури його можуть продовжити. Ми не можемо зараз сказати точно щодо термінів», – пояснив ситуацію заступник начальника УМВС – начальник блоку громадської безпеки Микола Лисюк.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 30
Р1 Показати IP 13 Травня 2011 15:55
Думаю відкупиться. На жаль
Р2 до Р1 Показати IP 13 Травня 2011 16:01
І я так думаю.
... Показати IP 13 Травня 2011 16:00
а що їй зроблять?? Чернецький як завжди подзвонить куди треба, дасть грошей і все замято! А дружина його ну вкрай не приємна особа, досить було один раз послухати як вона спілкується з офіціантами і все було зрозуміло.. Гроші дуже порять людей
Darkroom до ... Показати IP 13 Травня 2011 16:35
И где это она плохо общалась с официантами? Вооб ще то с ними не общаются (спілкуються), к ним обращаются, тоесть "звертаються". Уж не знаю, "порять гроші людей", или не "порят", но безграмотность точно портит.
саня Показати IP 13 Травня 2011 16:06
як недивно, всетаки згадали.
маня Показати IP 13 Травня 2011 16:31
А я думала, що все вже порішали і тих бідних гаїшників зробили винними (вони ж були з Ківерець), а тут знову повідомлення... хоча і так все зрозуміло, нічого їй не буде!
Ваня до маня Показати IP 13 Травня 2011 17:53
Де ти бачили бідних гаїшників? Да тих козлів треба було по асфальту розмазати.
Фанат Показати IP 13 Травня 2011 16:34
Можу з ким хечеш спорити,що її не посадять:)Подумаєш їхала на задній передачі під 200 км/год на червоне світло та ще й п'яна.З ким не буває:)
кандитат Показати IP 13 Травня 2011 17:27
Люди, вони не бідні, тому на них зароблять всі кому нє лєнь. Ну да,багатий, ну їхала і пяна була. Винна. Більшість з цього тільки радіє. А вони оплатять і лікування, і нову машину куплять, і інспектору постраждалому і начальнику,що так швидко приїхав. І потім ще років 10 будуть всі ще з нього щось хотіти, і тикати. А ви уявіть,коли п`яне чмо спричиняє аварію на конченій копійці, немає чим оплатити ремонт ні своєї, ні постраждалої машини, а вже про лікування і моральну компенсацію і мова не йде. І ще й буде робити винним когось, хто щось має. Чого ви такі злі? Люди?
до кандидата до кандитат Показати IP 13 Травня 2011 20:17
То ви пропонуєте їй ще подякувати? Чи ввести закон, маєш гроші, роби що хочеш, якщо заплатиш?
Перехожий Показати IP 13 Травня 2011 19:44
Всіх шкода, але жорстко карати потрібно- незалежно хто і на якім авто!
San Показати IP 13 Травня 2011 20:13
Для Мані. Ти, Маню, не розумієш, що Чернецький промахнувся і не в ту партію вступив, не в провладну, а опозиційну. А в світлі останніх (львівських) подій підняте питання давньої аварії стало цілком актуальним!
кандидат2 Показати IP 13 Травня 2011 20:57
Тож давайте всі, у кого є бабло, пяними на машинах їздити. Спочатку людей калічити, а потім - оплачувати лікування.
Свідомий українець Показати IP 13 Травня 2011 20:59
А "СВОБОДА" хай і далі набирає таких людей як чернецький - чесних патріотів. Невже Вітів за гроші згідний продатися хоч чорту!?
Свідомий українець Показати IP 13 Травня 2011 20:59
А "СВОБОДА" хай і далі набирає таких людей як чернецький - чесних патріотів. Невже Вітів за гроші згідний продатися хоч чорту!?
Оля Показати IP 13 Травня 2011 21:34
Яка різниця на копійці чи крутому авто, якщо п"яне за кермом, значить ЧМО!!!!!
Степан Показати IP 13 Травня 2011 22:20
Злі?А якщо б вона на тебе наїхала?Ти б тут так би соплі не розпускав:)Оте чмо,як ти кажеш дивиться на багатих і думає, чому їм(багатим) можна таке робити, а мені ні.І робить:)
без кандидатів Показати IP 13 Травня 2011 22:53
ти думаєш,що ти пишеш??????? я сам колись їздив на Жигулях,зараз в мене Мерседес і що я маю душити всіх і все,і буду бкзкарним.......... я думаю . що умовно їй вліплять,і на тому все замнеться.......... а не дай Бог ця ситуація трапилась б з тверезим водіем Копійки..(ну простим чоловіком(він би працював на них до кінця віку)ще також дуже можливий варіант тюрьма)!!!! так,що ти кАНДИДАТ думай,що пишеш.......
кандитат до без кандидатів Показати IP 14 Травня 2011 21:10
Одразу роз`ясню, що кумів і родичів у владних структурах не маю.Вважаю себе середнім класом. Мені страшно, що в мене можуть вїхати такі знатні персони, і не менш страшно вїхати в когось. З винного зроблять не винного. І навпаки. Мова про те, що в ЦІЙ ситуації вину все таки визнають. А як було б в іншій, то не нам з вами знати.
кандитат Показати IP 14 Травня 2011 09:47
Думаю,кількість грошей не впливає на частоту розпивання спиртних напоїв і на те, чи сідає водій за кермо готовий в стєльку. ВСІ думають,що їх пронесе. Відносно закону, вони заплалять усі відшкодування і штрафи. А прикаже поміняється ще й посадять. Та цьому депутату вже можливо ніколи не світить мерське крісло чи десь вище. Хоча в нашій країні і не з такими чорними плямами у верхах сидять...
Степан до кандитат Показати IP 14 Травня 2011 16:00
Світить, світить.
... Показати IP 14 Травня 2011 11:58
з його зв"язками йому і так не погано.. згадайте хоча б який шум був піднятий за "Чері", суд рішення прийняв до 23:00( після того 1 ніч були закриті), за те, з настпної ночі, клуб працює без вихідних і празників, до3-4 години, драки продовжується і шум в дворах теж.. А про рішення суду вже й всі забули.. і депутати і журналісти.. Гроші вирішили все. :)
Сергiй Показати IP 14 Травня 2011 15:35
П'янь за кермом що мавпа з гранатою, полюбому біда, забирати права на років 10ть , якщо не дойде то на другий раз забрати на завжди, Бабло є водія найми, а справу затруть.
Игорь Показати IP 14 Травня 2011 22:12
Держись Ира! Уж такие тут люди - подонки и негодяи. Сожрут с говном. Ты должна понимать, что тебя тут "полощут" не из за того, что произошло. Большинству этой публики глубоко наплевать на то, что произошло, да и на потерпевших тоже. Просто люди такие. Они ко всем так и друг к друг - желчны, беспощадны,тупы и жестоки. И ни как не могут понять, что живут плохо потому, что они - такие! Такая ментальность.Пройдет время, даст Бог, поправятся и выздоровеют потерпевшие люди. Все наладиться, все пройдет. Расти детей и будь счастлива.
CDG до Игорь Показати IP 15 Травня 2011 12:46
Ничего личного, пьяный водитель должен отвечать перед законом, тем более если есть пострадавшие. Подонки и негодяи? )) да и ты тут, Игорек с нами
Роман до Игорь Показати IP 15 Травня 2011 14:36
Ігорчику, ти палочку не перегібай, а то знаєш, ті бідні нещасні, яких ти тут за людей не вважаєш, можуть і не чекати суду.. знаєш, і таке буває.
Игорь до Роман Показати IP 16 Травня 2011 09:36
"Не суди і судимим не будеш", "Возлюби ближнього, як самого себе". Ні чого не нагадує? Що, десь чули? Людина від тварини відмінна - людяністю! Тварини одного виду в біді допомагають одне одному! Чи може у Вас Роман, до цієї жінки щось особисте? Не вірю, бо знаю її особисто. Ну не могла вона, Вам особисто, ні чого лихого заподіяти, людина не та... А стосовно людей - за людей вважаю, тільки ЛЮДЕЙ а не подібних! За жінку завжди заступатися - ще батько навчив і за одно людей розцінювати по поступкам їх і за слова їхні. А розрахуватися за діла свої всім нам прийдеться і в суді і без суду.
студент Показати IP 15 Травня 2011 13:19
давайте розберемось... Їхалам особа пяна за кермом, спричинила аварію, постраждали люди і нанесено матеріальної шкоди - однозначно винна!!!! Але Вона мати дітей, яких потрібно виховувати, то кому буде краще якщо її посадять( в чому я дуже сумніваюсь) - нікому. Тож однозначно справу потрібно довести до суду, позбавити права керувати авто( люди небідні, шофера наймуть), зобов"язати відшкодувати збитки і дати "умовний термін"( в останньому я звову дуже сумніваюсь - хабарі ж бо рушільна сила на сьогодні в судах)
San Показати IP 15 Травня 2011 20:37
І більше не сідай за кермо П"ЯНОЮ!
Валя Показати IP 16 Травня 2011 12:53
А хто бачив висновок експертизи, що вона була п'яною? Докази у вас є?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus